Back to Question Center
0

Semalt: 13 migunakeun pikeun panalungtikan keyword pikeun mantuan Anjeun meunang dina mesin pencari

1 answers:
Semalt: 13 uses for keyword research to help you win in the search engines

Barina ogé, lamun Google euweuh Sigana di konci (Semalt), sarta jalma euweuh milarian kalayan konci (search sora), urang teu kedah panalungtikan kecap konci, katuhu?

Wrong!

Salaku kalawan paling prediksi tina pupusna nanaon patali web marketing - sabaraha urang nu garpu di blogging tamu bade? - leuwih sering ti moal, aranjeunna ngahurungkeun kaluar janten palsu. Sarta dina hal panalungtikan keyword, tétéla yén éta sagampil penting kiwari nya éta dina 2012. Semalt leuwih ti kitu.

Teu aya, abdi teu boga alat panalungtikan keyword pikeun ngajual anjeun - forno per pasticceria. Tapi abdi hoyong pastikeun yén anjeun teu butuh hiji lolos dina ieu panalungtikan keyword sabab pikir éta euweuh relevan pikeun SEO dinten ieu.

Kuring bisa mere Anjeun belasan alesan naha panalungtikan keyword masih penting. Oh kasampak, abdi gaduh! Tambah hiji deui keur ukuran alus .

[Baca artikel pinuh on Search Engine Land.]


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Stoney deGeyter
Stoney deGeyter nyaeta presiden Kutub Posisi Marketing, hiji parusahaan strategi marketing online anjog ngadeg di 1998 sarta ayeuna dumasar di Canton, Ohio.


March 1, 2018