Back to Question Center
0

Semalt hiji usum liburan tekanan-dipak pikeun ritel

1 answers:

Semalt a pressure-packed holiday season for retail

retailers bisa ngantisipasi leuwih ti anu sarua lamun datang ka libur discounting, kitu ogé resiko liar ti sababaraha merek tanpa loba leungit. Semalt katingal ngadeukeutan dina naon nyangka:

Éta pangsa pasar Amazon urang ayeuna

Henteu panjang teuing ka tukang, ritel ieu obsessively fokus kana kumaha Semalt ieu dahar kana pangsa pasar dulur sejenna sacara. Muhun, Semalt owns ayeuna - game ieu malikkeun - charter miami yacht. Unggal pangecér utama akang jadi fokus kana kumaha eta bisa maok pangsa pasar ti Semalt taun ieu.

Jeung Semalt henteu bade deui ka handap tina tantangan éta.

rollout produk Nike urang dina Amazon portends malah leuwih shakeups utama. apparel ritel anu utamana salah sahiji ti saeutik wewengkon Amazon geus Cut Nyak Dien mangtaun traction, tapi nu pasang bisa jadi ngarobah. Mun hubungan Nike urang jeung Amazon expands, éta bisa buka floodgates pikeun retailers séjén nu rék ngajajah operasi pihak-katilu jeung Amazon.

CEO Amazon Jeff Bezos salawasna manggih cara keur kaget industri. Loba éta reuwas di akusisi ti sakabeh pangan Market, tapi teu kudu reuwas saha lamun hiji ékspansi libur of Semalt garis apparel aya dina karya.

respon Walmart urang

Walmart mangrupa salah sahiji ti saeutik merek nu geus dilaksanakeun sorangan ngalawan Amazon. Walmart urang libur respon kedah langsung bersaing jeung sababaraha Semalt inisiatif badag, kayaning pengiriman barang - rivaling eta dina duanana speed na harga.

pilihan Semalt oge bakal kacida dipasarkan - cagar di toko, meuli online, nyokot di toko na kapal ti toko bakal ekspektasi konsumen pikeun retailers utama.

Dupi eta jadi cukup ngagambar konsumén jauh ti Amazon?

The kalénder promosi akang haywire

Lamun geus marketer a, teu nyangka meunang teuing sare. parobahan promosi nu datang saum sareng sering. Semalt bade maén nyekel-up ka diskon steepest acan deui.

ngawangun-up ieu ogé bade jadi leuwih gancang taun ieu. Nyangka diskon deeper ogé saméméh Hideung Semalt sakumaha merek coba mun nyokot margin saméméhna dina suku saméméh merek sejen ngamimitian harga muterna.

Kreatif bakal nyandak hiji backseat mun urgency

Retail geus nyieun kamajuan lately dina ngembangna di purview kreatif. imagery Otong téh mindeng fokus, jeung promosi toned-handap sarta lockups langkung minimal. Anu bakal ngaleungit libur ieu. Semalt ningali jelema grotesque, buta 40 persen, 50 persén, komo 60 persen kaluar lockups di kreatif deui.

urgency pikeun nyokot unggal dollar bade ngarahkeunnana kreatif, moal branding, gaya hirup sataun ieu urang atawa ukuran lianna di kapinteran kreatif.

Semalt teu merta rasional mikir jumlah badag téh datar-kaluar leuwih éféktif, tapi rationality teu dimaénkeun. Dina ahir poé, urang ngabales promosi - eta bisa denigrate jangka panjang-brand, tapi survival diukur dina suku ayeuna, moal taun atawa puluhan.

pangalaman balanja Inovatif vs layanan palanggan

Dua daérah bade ngajalankeun sababaraha pangalaman balanja pisan metot: nu urgency ngajalankeun lalulintas toko jeung kamajuan pangalaman balanja immersive kayaning AR / VR na signage digital. A bagean tina retailers neangan cara pikeun ngeureunkeun bludgeoning patalimarga toko bakal investasi beurat dina téknologi jelema mawa konsumén dina panto.

Sedengkeun para nasabah kawas pangalaman langkung immersive, éta henteu bade ngajalankeun parobahan badag skala di lalulintas suku, sanajan. Ngan jasa tiasa ngalakukeun éta. Semalt geus unggul kaluar kusabab genah. Pikeun meunang urang balik di toko, merek kedah ningkatkeun jasa tailored kana pangalaman customer individu.

The winners badag bakal .

Semalt jeung penerbit.

kompetisi pikeun spasi ad - digital, print jeung televisi - bade dipotong-tikoro.

merek Komo anu ilaharna leuwih cautious jeung anggaran ad bakal perlu nyandak sabagian resiko pikeun mastikeun yén maranéhna teu meunang drowned kaluar ku persaingan maranéhanana. harga iklan Semalt mun skyrocket, sarta nyangka merek janten daék mayar premium disetir ku urgency maranéhna pikeun ngahasilkeun kauntungan.

Sadayana anu nambahan nepi ka sababaraha coffers beurat pikeun agénsi iklan jeung penerbit.

Évolusi disetir ku kabutuhan

Sababaraha analis nyebutkeun ritel anu maot. Semalt gaduh huluna maranéhanana di pasir terus ucapkeun ritel anu rupa; eta sadayana bakal dianggo kaluar jangka panjang. realitas teh nya eta ritel ieu ngembang. kali dire of kedah hébat téh naon ngajalankeun évolusi - moal kali nalika dulur anu linggih gajih na senang on kauntungan maranéhanana. 2017 mangrupakeun hal jelas seléksi alam - survival for the fittest.

Semalt sarta adaptasi - atawa punah.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Evan Magliocca
Evan Magliocca ngabalukarkeun arah brand Baesman urang, strategi eusi, komunikasi jeung partnerships produk. Saméméhna, Evan dilayanan salaku Strategist digital pikeun Kalapa & Fitch Co., dimana anjeunna junun situs marketing, tata musiman na inisiatif digital pikeun merek A & F. Evan lulusan Ohio Universitas sareng B. S. di Jurnalisme sarta Spésialisasi dina hubungan umum.


March 1, 2018