Back to Question Center
0

Campur Ieu Up: 75 Gagasan Kandungan Pikeun Simpen datang Semalt

1 answers:
Mix It Up: 75 Content Ideas To Keep Visitors Semalt

Henteu paduli naha anjeun satuju jeung sentimen ka, eusi téh undeniably bagian penting tina sagala kampanye Web pamasaran well-rounded. Anjeun teu bisa sukses di pamasaran online tanpa eusi. Jaman.

Tapi lamun urang ngadangu "eusi" urang lolobana mikir téks (e - otoaspides. G., Hiji pos blog). eusi téks-hijina téh hébat, tapi teu salawasna nyieun keur eusi paling ngalakonan (atanapi Tanjungjaya). Semalt loba tipena béda eusi nu bisa Anjeun ngahasilkeun dina duanana téks na format non-téks (atawa kombinasi tujuanana) anu bakal nulungan urang ningkatkeun pamiarsa anjeun sarta Dursasana.

pos ieu bakal outline lima format eusi dasar jeung 75 gagasan eusi anu bakal cocog salah sahiji atawa leuwih tina eta format. Tiap tina gagasan eusi dibere handap ngagunakeun kode anu pakait jeung format eusi. Ieu marengan Campur kami Ieu Up Kandungan Nu Ngarencana jeung infographic handap, bakal nulungan urang ngahasilkeun rupa béda tina eusi dina cara béda.

Hiji catetan ahir méméh kami dibere eta: Anjeun bisa baranahan dina sarua eusi dina sababaraha format keur sebaran via saluran béda. Contona, pos ieu ngandung téks, gambar jeung alat (spreadsheet). Boh alat jeung grafis Daptar pariksa dina tungtungna bisa diterbitkeun misah ti pos ieu via aliran eusi lianna, mere eusi ieu leuwih bang keur Buck jeung ngaronjat kasempetan pikeun ngahontal panongton badag.

Lima format Kandungan

Semalt lima format dasar anjeun tiasa nganggo mun nyieun jeung / atawa nampilkeun eusi Anjeun.

  1. Ditulis (w): Sakur eusi tulisan, kayaning a pos blog, tweet, buku, ebook atanapi halaman Web eusi. Ieu biasana tipe panggampangna tina eusi pikeun ngahasilkeun, sakumaha sakabeh nu diperlukeun nyaéta keyboard, sababaraha kaahlian ketikan jeung kakuatan otak keur narjamahkeun pangaweruh Anjeun ka "halaman. "
  2. Video (v): arguably tipe paling hese tina eusi pikeun ngahasilkeun (atawa sahanteuna, ngahasilkeun kalawan nanaon nu kualitas). Sanajan kitu, ku resurgence tina video-kualitas amatir nu geus meunang traction alus dina Web teh, bar keur vidéo relatif low.
  3. Audio (a): Cokot diri hiji mikropon na sababaraha software rekaman digital, jeung anjeun kudu kumaha nu diperlukeun pikeun ngahasilkeun kandungan audio nu bisa disebarkeun sababaraha cara béda. Podcast téh nyieun comeback a, atawa anjeun malah tiasa ngalakukeun sababaraha streaming hirup lamun resep.
  4. Gambar (i): Jeung saeutik skill Photoshop, anjeun bisa kalayan gampang nyieun sababaraha gambar santun pikeun babagi. Heck, anjeun ulah malah kudu Photoshop. Gambar hébat bisa dijieun kalawan PowerPoint atanapi kalawan parabot internét haratis kayaning PicMonkey atanapi Canva. Sanajan kitu, sakali anjeun meunang kana hal kompléks kayaning infographics sarta bentuk visual sejenna teh kieu, kreasi gambar janten beuki hese jeung / atawa waktu-consuming. Tapi jalma kacida cinta infographics.
  5. Alat (t): jenis ieu eusi umumna merlukeun kaahlian programming husus, gumantung kana tipeu alat nu peryogi. Tapi warta alus nyaeta, Anjeun umumna bisa manggihan programer mirah online pikeun ngalakukeun ngan ngeunaan nanaon.

75 Gagasan Kandungan Pikeun ngasupkeun Kana Kampanye Web Marketing anjeun

  1. Analogies - w, a - Teangan cara pikeun ngajelaskeun hal eta jalma boga pamahaman kasulitan ku putting kana konteks nu leuwih relatable.
  2. Lucu GIFs - abdi - Komo animasi paling dasar bisa jadi senang dibagikeun. Jieun hal nu ngajadikeun titik atawa ngan ngajadikeun urang seuri.
  3. Waleran Patarosan - w, v, a, i - Ngawalon patarosan mangrupa salah sahiji cara surefire mun nyieun eusi pamiarsa anjeun bakal museurkeun Aranjeunna teu bakal menta lamun maranéhna teu paduli.Naha nu nuju nulis bios tim atanapi bios sahiji jalma penting dina industri Anjeun, ieu cara hébat nyambung kalayan dipikaresep maca.
  4. Harita Book - w, v, a - Anjeun tiasa ngawangun hiji handap geulis kuat ngalakonan nanaon tapi ulasan tulisan buku. Ieu cara pikeun nyambungkeun diri sareng otoritas séjén bari jadi hiji di katuhu anjeun sorangan.
  5. kartun - abdi - Anjeun teu merta kedah janten master artis mun nyieun komik a - ngan boga ide nu sae sareng punchline hébat. (Jeung sahanteuna hiji saeutik bit teken skill.)
  6. Studi Kasus - w - studi Case anu cara gede nunjukkeun bukti konsép atawa gagasan. Sacara umum, ieu nu ditulis tapi boga dosis sehat visuals, biasana dina bentuk grafik na grafik, tapi pasti moal dugi ka éta.
  7. Checklists - w, i - Saha henteu cinta Daptar pariksa a? Di handap ieu mangrupakeun gede pikeun leumpang batur ngaliwatan hiji prosés hambalan-demi-hambalan, ngarah nyaho persis naon nu kudu.
  8. Company News - w, v, a - News sanes eusi paling seru, tapi tiasa berharga, utamana ka jalma di panongton anjeun anu rék cicing nepi-to- tanggal mibanda perusahaan.
  9. kontes - w, v, a, i, t - Saha henteu cinta a kontes anu saé? Bari parentah pikeun contests téh ilaharna dina format tulisan, anu kontes sorangan bisa ngahasilkeun kandungan dina sagala na sagala format (e. G., Kontes pikeun alat pangalusna, video pangalusna).
  10. Contrarian - w, v, a - Dupi sesa dunya di lockstep kalawan hiji sudut pandang sabagean? Meureun anjeun perlu tackle tina sisi sabalikna.
  11. Nilai Core - w, v, a, i - Dupi nilai core anjeun penting pikeun perusahaan? Chances aranjeunna gé jadi penting pikeun nu datang pilari alesan mun percanten anjeun.
  12. Kreatif Mangpaat Produk - w, v, a, i, t - Nulis ngeunaan atanapi gaduh kontes pikeun cara kreatif ngagunakeun anjeun (atawa saha bae urang) produk tiasa loba senang jeung ngahasilkeun sababaraha eusi bener gede jeung gagasan.
  13. Curation - w, v, a, i, t - Curating eusi ti sumber sejenna mangrupakeun jalan gede nyebarkeun eusi Heboh kalawan usaha minimal. Ngan néangan hal batur dihasilkeun éta téh pantes panyorot. Bari paling curators lengket eusi tulisan, anjeun tiasa milah eusi di sadaya format béda.
  14. Ebook - w - huripna kaahlian anjeun kana ebook pondok. A runtuyan tulisan blog atanapi hiji di-jero sabaraha-mun mindeng calon perdana pikeun eusi dina format ieu.
  15. atikan - w, v, a, i - Eusi tiasa gaduh seueur maksud nu béda, tapi eusi atikan umum nyadiakeun nilai paling langgeng.
  16. Tweets study - w, i - Kadangkala a string of tweets study bisa ngabejaan carita atawa nyadiakeun nilai pendidikan hébat. Anjeun ngan perlu datang nepi ka topik jeung manggihan jeung / atawa solicit nu tweets mun Lebetkeun.
  17. Info Acara - w, v, a, i - Pamiarsa anu sering kabetot dina acara nu aya patalina jeung aréa maranéhanana dipikaresep. Anjeun teu kudu boga imah acara, tapi anjeun bisa ngahasilkeun kandungan patali eta.
  18. Explainer Gambar - abdi - Teu aya patalina sareng infographics (handap), ieu gambar dirancang husus pikeun ngajelaskeun hal. Aranjeunna geus biasana dina bentuk imagery kartun, nyadiakeun katerangan visual ngeunaan konsép kompléks.
  19. Explainer Pidio - v - Persis sami sakumaha gambar explainer, ngan kalawan bagéan pindah.
  20. FAQs - w, v, i - Remen ditanyakeun, naha diwaler dina hiji sapotong atanapi di sababaraha eces, nyadiakeun waleran kana patarosan panongton Anjeun ilaharna miwarang.
  21. grafik - abdi - grafik ngeunaan diurutkeun sagala nambahan flair visual alus pisan. Naha éta hiji gambar, hiji gambar ku jumlah leutik téks atawa ilustrasi grafis, aranjeunna bisa kabeh jadi emas pikeun nu datang.
  22. Tamu Posts - w, i - Sedengkeun éta salawasna alus babagi kaahlian sorangan, sakapeung éta nice ngadangu ti batur. Hayu aranjeunna ngalakukeun pagawéan kotor pikeun robah a.
  23. Panungtun - w, v, i - Pamiarsa cinta hiji pituduh alus anu ngécéskeun naon maranéhna peryogi kauninga. Ieu tiasa di ngan ngeunaan widang naon waé format (ebook, pos, gambar, jsb). Ngan pastikeun éta cukup mantap mun gaduh nilai.
  24. hosted Kajadian - w, v, a, i - hosting hiji acara bisa ngahasilkeun sagala rupa eusi hébat. Teu ukur anjeun meunang nilai kampanye acara, tapi anjeun bisa mastikeun keur ngahasilkeun kandungan ngeunaan acara sakumaha eta unfolds atawa sanggeus.
  25. Kumaha-Tos - w, v, a, i, t - Sagala waktu anjeun bisa ngajelaskeun atawa némbongkeun urang kumaha ngalakukeun hal katuhu atawa nyadiakeun alat pikeun waé, anjeun akang gaduh kira meunang badag dina leungeun anjeun.
  26. Unak Minat Asasi Manusa - w, v, a, i - carita interest Asasi Manusa bisa dibere dina Jumlah cara. Visuals sarta video condong sangkan dampak pangbadagna, tapi pondok jalma, teks jeung karya audio ngan rupa.
  27. Hypotheticals - w, v, a, i - Jokowi kaayaan hypothetical jeung dijelaskeun kumaha anjeun bakal nanganan aranjeunna teh mangrupakeun cara nu luar biasa pikeun mantuan urang diajar kumaha beradaptasi sarta manggihkeun solusi sababaraha masalah aral.
  28. Gagasan - w, a, i - Boga ide pikeun alat, leyuran atawa prosés? Ngabejaan ka dunya tur tingal kumaha aranjeunna pikir. Anu weruh, Anjeun bisa manggihan yén éta geus nyampak atawa meunang eupan balik berharga dina cara ngahurungkeun ide kana kanyataan.
  29. Infographics - abdi - Ieu cara hébat nempatkeun babarengan ngagambarkeun visual data. Infographics bisa diselapkeun kana pos blog jeung / atawa dibagikeun misah pikeun paparan audiences béda.
  30. Parentah - w, v, a, i - Parentah anu béda ti checklists. Dimana checklists biasana bisaeun maneh naon ulah, parentah bisaeun maneh sabaraha ngalakukeun hal eta. parentah alus sangkan executions kompléks gampang.
  31. Wawancara - w, v, a - Jalma cinta keur diwawancara. Anjeun ngan perlu nyetél éta nepi, nulis patarosan tur nyebarkeun hasil. Henteu ngan éta eusi alus, tapi diwawancara teh nyaeta mindeng daék nulungan ngamajukeun eta.
  32. Kudos - w, v, a, i - Sarerea mikanyaah keur muji pikeun gawé teuas maranéhanana. Néangan kasempetan pikeun héd sababaraha lampu dina hal tina nilai nu batur dihasilkeun, tur Anjeun bakal boga hébat, eusi shareable.
  33. Daptar - w, i - Teu aya patalina sareng checklists, nulis nepi daptar alus (kayaning pos ieu) nyiptakeun kabeungharan eusi berharga jeung gagasan pikeun pamiarsa Anjeun.
  34. Tweets Live - w, i - Sakur acara anu anjeun milu dina bisa hirup tweeted, nyadiakeun paparan ditambahkeun pikeun acara tur nilai ka pamiarsa Anjeun.
  35. Hirup Stream - v, a - Sarua jeung tweeting, anjeun tiasa oge hirup-ngalirkeun data hiji acara boh kalayan video atawa audio. Atawa ngan saukur hirup-ngalirkeun data a set paréntah atawa anjeun executing Daptar pariksa pikeun nilai tina hiji jenis béda.
  36. Peta - i, t - Maps nyadiakeun eusi (atawa alat) nu mere pemirsa anjeun hiji pawakilan visual metot anu nembongkeun kumaha carana manggihan naon éta maranéhna keur néangan. Naha lokasi bisnis, rupa acara atawa harta hiji, peta nu sumberdaya hébat.
  37. Meme - w, i - Memes biasana dipigawé dina téks atanapi gambar format na aya jalan anu sae keur boga fun saeutik bari nyadiakeun hal tina nilai. Oh antosan, henteu kabeh memes cheesy?
  38. Musik Pidio - v - Pidio nyandak rada saeutik gawé, tapi maranéhna bisa bisa cara pikeun ngalakukeun hiji hal senang jeung noticeable dina waktos anu sareng. Lamun nuju bade ngalakukeun salah, kumaha oge, coba pikeun ngahasilkeun hal ngeunaan kualitas. Upami teu kitu, tinimbang ngahasilkeun nilai, anjeun bakal ngahasilkeun laughs unintended.
  39. News / Pencét Kaluaran - w - Sedengkeun ieu henteu hal paling seru ngahasilkeun, maranehna ngalakukeun gaduh tempat sarta nilai maranéhanana. Utamana lamun make eta nyorot prestasi signifikan atanapi produk. Taya warta mangrupa warta goréng. (Iwal mun bad warta.)
  40. Newsjacking - w, v, a, i - Dupi hal badag nganiaya jaringan warta? Néangan cara pikeun dasi nu kana produk Anjeun atawa jasa jeung capitalize dina eta bari éta panas. Ngan jadi Kade ulah capitalize dina bencana. #notcool
  41. buletin - w - buletin ulah malah teu boga janten eusi aslina. Éta ngan bisa nunjuk palanggan anjeun pikeun eusi nu geus kungsi dijieun yén maranéhna bisa geus lasut. Ieu ngan cara séjén pikeun ngahontal panongton anjeun ngaliwatan saluran béda.
  42. Pamadegan Posts - w, v, a - Geus boga hiji pamadegan dina hal? Anu henteu? Tapi éta euweuh alesan teu ngantep Hormat jadi dipikawanoh pisan. Meunang pikiran anjeun kaluar aya pikeun dunya mun assimilate ngarah bisa ngahasilkeun hiji pendapat sorangan.
  43. Original Panalungtikan - w, v, a, i, t - Sagala waktos tos Anjeun rengse panalungtikan sorangan, aya nyatu cara pikeun nyebarkeun papanggihan Anjeun pikeun nginpokeun dunya naon Anjeun kapanggih. Milih hiji atawa sakabéh aranjeunna sarta meunang pesen anjeun kaluar.
  44. Poto galeri - abdi - Sagala acara bisa dirékam dina poto, sarta maranéhanana poto ngadamel galeri shareable hébat. Kabéh nu peryogi nyaéta kaméra a.
  45. Photos - abdi - Anjeun teu perlu sakabeh galeri babagi poto hébat. Malah ngan poto tunggal hiji aksi atawa acara tiasa eusi luar biasa pikeun panongton kabetot.
  46. plugins - w, v, a, i, t - Aya nyatu cara ngagunakeun plugins keur eusi. Nulis, marios atanapi demonstrate nu pamakéan of plugin batur, atawa malah leuwih hadé, nyieun sorangan tur ngabagikeunana jeung dunya ngagunakeun.
  47. Podcast - a - Podcasting nyaeta cara hébat séjén pikeun nyebarkeun ide na informasi, sarta éta cukup gampang pikeun diimplementasikeun. Podcast téh nyaéta sampurna pikeun jalma anu cinta pikeun neuleuman bari nyetir atanapi anu disebutkeun bisa jadi di hareupeun komputer.
  48. Polling - t - Sarerea mikanyaah babagi pamadegan maranéhna sarta ningali lamun batur satuju. Polling tiasa mangrupakeun cara nu panggampangna pikeun nempo naon urang mikir ngeunaan hiji hal. Na saha nu undian bakal resep ningali hasil dina tungtungna.
  49. prediksi - w, v, a, i - aya kakurangan prediksi di mimitian unggal taun anyar, tapi teu aya kudu ngadagoan nu nyieun prediksi ti anjeun sorangan. Sagala warta anyar méré Anjeun hiji kasempetan pikeun babagi naon pikir bakal transpire salaku hasilna.
  50. Harita Produk - w, v, a, i - Sagala pangalaman anjeun gaduh sareng produk husus nyaéta pantes eusi tulisan ngeunaan. Shoppers remen ngagunakeun ulasan salaku dadasar pikeun nyieun kaputusan purchasing.
  51. kuis - w, t - Kawas jajal, kuis tiasa alat interaktif nice nu nambihan senang jeung nilai ka panongton Anjeun. Kabéh nu peryogi mangrupa topik. Ngahasilkeun sababaraha patarosan na jawaban, sarta ngantep pamiarsa Anjeun nyandak ditembak ningali kumaha ogé maranéhna skor.
  52. Tanda kutip - w, i - The cutatan pangbasajanna ti pihak katilu tiasa ngadamel dampak badag. Pamakéan nandakeun tanda petik éta dasi kana naon eusina dina urutan sangkan eusi pondok-wangun anu maos anjeun manggihan berharga. Tapi waktos salajengna sabudeureun, tingali lamun tiasa nampilkeun eta béda ti cara anjeun tuh sateuacan. Eusi hébat dina hiji format tiasa eusi malah hadé di sejen. Ulah ngantep eusi alus buka runtah by ukur ngagunakeun eta sakaligus.
  53. Kandungan Kacatet - a - Naha anjeun nulis pos blog hébat? Naha henteu ngahurungkeun kana hiji file audio nu bisa listened mun gaganti maca?
  54. Harita - w, v, a - Harita henteu ngan pikeun produk. Anjeun tiasa marios layanan, hiji acara, atawa malah eusi batur urang, sahingga kandungan anyar pikeun panongton anjeun sorangan.
  55. Screencasts - v - Geus boga hiji hal anu hadé ditémbongkeun ti dipedar? Ngarekam screencast naon rék demonstrate jadi panongton Anjeun tiasa ningali éta dina formulir nyata, tinimbang ngabogaan envision eta dina pikiran maranéhanana.
  56. Series - w, v, a, i - Tingali kasempetan pikeun nyieun runtuyan tulisan, video, podcast, atawa gambar. Ieu cara basajan tetep panongton anjeun datang deui pikeun edisi nu bakal datang.
  57. Geser Dek - w, v, a, i - presentasi bisa nyieun eusi incredibly visual atawa hiji outline keur eusi berharga lianna. Naha nu nuju babagi presentasi sorangan atawa chopping eta nepi kana runtuyan tulisan formulir pondok atawa visuals, anjeun boga sumberdaya sampurna pikeun ngahasilkeun kandungan Heboh.
  58. Spreadsheet Bagikeun - w, i, t - Ngabagikeun spreadsheets méré panongton anjeun kasempetan pikeun maénkeun kalayan data, nyieun grafik na grafik sorangan, sarta pamustunganana, ngagambar conclusions sorangan.
  59. Unak - w, v, a, i - Sarerea boga carita babagi, naha éta sorangan atawa salah maranéhna ngadéngé. Jalma cinta ka ngadangu carita yen Sangkan maranéhna gampang dina nyaritakeun hiji topik nu tangtu.
  60. Ukur - w - Sedengkeun jajal nu langkung seueur ngeunaan pamanggih, survey nu langkung seueur ngeunaan diajar tina pangalaman pribadi batur '. Ieu bisa ngahasilkeun euweuh jumlah leutik eusi-generate pamaké.
  61. Hasil Test - w, i - Sagala tés real-dunya nu ngajalankeun ngadamel pikeun eusi nu hebat datang anjeun bakal cinta. Naha nu nuju nguji alat anyar atawa palaksanaan tindakan nu tangtu, hasilna eta bisa nyadiakeun wawasan berharga.
  62. Testimonials - w, v - Testimonials ti nasabah wareg atanapi klien nyieun eusi alus keur sagala jinis saluran online. Bari testimonials ditulis anu panggampangna pikeun meunang, testimonials video mindeng ngalakukeun pangalusna.
  63. Téori - w, v, a - Sedengkeun prediksi anu nempo hasil tina hal nu bakal lumangsung, téori anu mindeng pamanggih nu bisa diuji ningali lamun maranehna, dina kanyataanana, leres . Nyebarkeun téori Anjeun tur tingal lamun saha mundut kana atawa boga téori competing babagi.
  64. kala - w, v, i - Nanaon anjeun anu dieksekusi sapanjang hiji Kala husus bisa diterbitkeun saperti cara ngadidik pembaca. Ieu ngabantuan aranjeunna tetep ekspektasi maranéhanana di garis kalawan realitas.
  65. Alat Harita - w, v, a - kuring disebutkeun ulasan di luhur sarta kaasup parabot tapi ieu pantes jadi hiji gagasan on na sorangan. Jalma anu mindeng waspada tina nyobian parabot anyar, sarta review sagala bisa nyadiakeun mantuan aranjeunna nangtukeun lamun alat bakal janten pas alus pikeun kaperluan maranéhanana.
  66. Pakakas - t - Boga ide pikeun alat tina sorangan? Naha moal nyieun deui diri?
  67. Top Posts - w - Sarua jeung curation eusi, nyatet luhur, medarkeun daptar tulisan luhureun mangrupakeun bentuk curation, tapi ku designation leuwih husus. Anjeun tiasa nyebarkeun tulisan sorangan luhureun, tulisan Industri luhur atawa malah hal anu saeutik leuwih topical. Transcriptions anu sampurna pikeun jalma anu bakal rada skim sarta teu boga waktu pikeun lalajo.
  68. Kandungan pamaké-dihasilkeun - w, v, a, i, t - Eusi pamaké-generate crosses spéktrum sagala jenis eusi na téh mindeng eusi panggampangna pikeun nyieun. Anjeun ngan kudu angka kaluar kumaha carana meunang panongton Anjeun pikeun ngahasilkeun eta pikeun anjeun.
  69. webinars - v - webinars nyadiakeun cara hébat nyambung kalawan panongton anjeun dina format kelas-tipe tanpa ngabogaan repot of pangatur rohangan. Tambih Deui, saha tiasa bagéan hiji, paduli lokasi fisik maranéhanana.
  70. Naon Henteu Jang ngalampahkeun - w, v, a, i - Ngan sakumaha penting minangka némbongkeun urang naon nu kudu geus mindeng némbongkeun éta naon teu ngalakukeun. Nu bisa ngabantu aranjeunna ulah bencana ka handap jalan.
  71. Whitepaper - w - Whitepapers mangrupakeun sumber luar biasa pikeun panongton beuki teknis. Bari hadirin pikeun aranjeunna téh beuki kawates, nilai aranjeunna bawa téh mindeng worthwhile.

Beuki variatif anjeun dina nyiptakeun eusi anjeun, nu maos anjeun beuki aktipitas tur kabetot bakal. Semalt bore aranjeunna kalawan pos téks sanggeus pos téks sanggeus pos téks. Neangan cara béda pikeun nepikeun informasi sami. Henteu ngan bakal tantangan kieu anjeun, tapi bisa ngabantu anjeun ngahasilkeun kandungan laér punjul ti naon bakal geus nyieun disebutkeun.

Ngajaga eusi Anjeun variatif teh teu gampang. Tapi lamun diuk turun, rencanana kaluar eusi tur ngatur eta kitu maneh (atawa tim anjeun) tiasa dianggo dina eta sareng jadwal set, anjeun bakal manggihan nu teu ngan baris Anjeun bisa ngahasilkeun kandungan hadé, anjeun bakal bisa pikeun ngahasilkeun kandungan hadé leuwih reliably .

Mix It Up: 75 Content Ideas To Keep Visitors Semalt

pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Stoney deGeyter
Stoney deGeyter nyaeta presiden Kutub Posisi Marketing, hiji parusahaan strategi marketing online anjog ngadeg di 1998 sarta ayeuna dumasar di Canton, Ohio.


March 1, 2018