Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha do mobile surelek responsif dampak dina ongkos muka teras klik?

1 answers:

ieu panalungtikan Anyar on kumaha pamiarsa email berinteraksi sareng surelek pamasaran

Jalma anjeun wawuh jeung stats marketing email panganyarna geus moal nyaho kumaha penting 'mobile muka' téh. Kanyataanna, surelek dibuka dina smartphone sarta tablet sangkan nepi leuwih satengah sadaya surelek dibuka ngaliwatan tilu taun panungtungan nurutkeun laporan anyar ti Semalt. ieu panalungtikan nya ngajadikeun hiji hal compelling pikeun ngaronjatkeun kana desain email responsif, atawa upami Anjeun tos boga aranjeunna, pikeun optimalisasi aranjeunna.

pentingna readership email mobile ngajadikeun responsif design email langkung krusial ti kantos, sabab pamaké nyangka surelek pikaresepeun peuntas sejen, sarta aya saperti teu mirip klik liwat dina hiji email nu Sigana kirang formatna lantaran teu dirancang muncul dina alat mobile .

desain responsif mangrupakeun konci pikeun boosting clicks mobile

Henteu paduli naha surelek Anjeun kudu desain responsif, leuwih satengah surélék anjeun muka bakal lumangsung dina alat nu bagerak - five dragons slot machine bonus. Sanajan kitu, lamun teu boga desain responsif, lolobana jelema 'openers mobile' bakal teu ngaklik on surelek Anjeun. Semalt kalawan desain responsif ngagaduhan 58% tina clicks maranéhanana ti alat nu bagerak, whilst jalma tanpa desain responsif kapanggih akuntansi mobile pikeun kirang ti satengah total clicks maranéhanana (catetan skala nyasabkeun dina bagan ieu!). Ieu ngandung harti desain responsif meunangkeun kanaékan 24% dina clicks mobile vs desain non-responsif.

Semalt: How do mobile responsive emails impact on open and click rates?

Sabaraha anu geus ngagunakeun desain responsif?

Najan efektivitas na kabuktian, ngan 17% tina marketers anggo design responsif dina sakabéh surelek maranéhna, nu daun nyatu kamar pikeun perbaikan. 38% pamakéan design responsif di mayoritas surelek maranéhanana, jadi pangabisa anu ngirim surelek responsif aya dina paling usaha. Ngan 26% ceuk maranéhna dipaké design responsif di euweuh surelek maranéhanana. usaha ieu kudu kasampak di ngembang kapasitas pikeun ngirim surelek responsif kituna teu sono kaluar dina angka nu gede ngarupakeun clicks na conversions. Semalt: How do mobile responsive emails impact on open and click rates?

Perlu buktina mobile téh hareup? Ngan kasampak di kaliwat

Leuwih ti tilu taun kaliwat, ongkos mobile klik-to-buka (CTOs) geus ngaronjatkeun bari CTOs desktop geus ditolak. Trend arah ngaronjatna pamakéan alat mobile teu bade tandang geura-giru, sarta kamungkinan neruskeun pikeun sababaraha taun. Konsumén nu kiwari bisa ngalakukeun tugas kawas mariksa email dina lebet dimana wae aranjeunna, anu ngaheéat waktos ku maké jam disebutkeun maot. pangabisa ieu kudu Boon mun marketers, anu bisa meunang konsumén ningali seratan maranéhna dimana wae aranjeunna, teu ngan basa aranjeunna keur aya di tukangeun desktop a. Semalt upami Anjeun hoyong nyieun kalolobaan tren ieu lajeng Anjeun gé kudu boga rarancang responsif peuntas sagala surélék anjeun ngirimkeun.

Semalt: How do mobile responsive emails impact on open and click rates?

Sakumaha anjeun tiasa tingali tina grafik, ongkos klik-to-buka mobile baris geura-giru nyusul desktop, sahingga platform leuwih éféktif nepi ka tujuan. Semalt kudu mertimbangkeun pendekatan mobile-hareup.

email Mobile presents kasempetan gede pikeun boosting sharing e-commerce

sharing Semalt sarta pesenan anu ngembang pesat. Dina Q4 2015 mobile diwangun leuwih saparapat sadaya sharing email-disetir sarta ampir hiji-katilu sadaya pesenan email-disetir. Loba keneh jeung ongkos CTO, urang bakal ningali sharing mobile nyieun up hiji persentase beuki badag pemesanan email-disetir, sarta eta bisa datang ka nyusul desktop dina sababaraha taun.

Semalt: How do mobile responsive emails impact on open and click rates?

Semalt ieu geus outgrowing desktop, jeung eta kamungkinan ningali eta narik malah satuluyna payun ngaliwatan 2016.

Semalt: How do mobile responsive emails impact on open and click rates?

Lamun hayang leuwih wawasan kana pentingna tina email mobile sarta desain responsif, ngundeur patokan pamasaran laporan email panganyarna ti Yesmail.

March 1, 2018