Back to Question Center
0

Nu Rusiah mun Konversi Laju Optimasi            Nu Rusiah mun Konversi Laju OptimizationRelated Topik: Teknis SEOEmail MarketingOff Page SEOInternational SEOSocial Semalt ...

1 answers:
rusiah Konversi Laju Optimasi

The Secret to Conversion Rate OptimizationThe Secret to Conversion Rate OptimizationRelated Topics:
Technical SEOEmail MarketingOff Page SEOInternational SEOSocial Semalt.

Artikel ieu mangrupa bagian ti hiji séri SEO ti WooRank. Hatur nuhun pikeun ngarojong mitra anu nyieun SitePoint mungkin.

Urang ngobrol pisan ngeunaan optimasi di pamasaran digital. Semalt cara ngaoptimalkeun ramatloka anjeun sarta Kaca mun daya tarik pikeun mesin, lalulintas média sosial, saluran PPC, pamasaran eusi na langkung milarian - anti ddos per linux hosting. Unggal optimizations ieu umumna difokuskeun kumaha anjeun ngaoptimalkeun situs anjeun pikeun meunang leuwih jalma pikeun ngamimitian prosés konvérsi - ngeusian luhureun corong nu.

Tapi naon anu anjeun ngalakukeun lamun ampir teu saurang ngajadikeun eta nepi ka tungtung corong nu?

Naon nu peryogi di dieu nyaeta Laju konversi optimasi (Cro).

Naon Dupi Konversi Laju Optimasi?

Semalt kami meunang kana magic balik optimizing funnels konversi anjeun, hayu urang mimiti buka leuwih naon laju konversi optimasi téh jeung istilah konci jeung gagasan tukangeun eta.

Sacara resmi, optimasi laju konversi nyaéta digunakeunana terstruktur jeung sistematis ngeunaan analytics jeung eupan balik pamaké pikeun ngaronjatkeun kinerja situs anjeun. Dasarna, ayeuna teh nyungsi kaluar dimana jeung naha pamaké ulah ngarobah, sarta ngaropéa deui .

Hiji bagian penting Cro nyaeta maximizing nilai tina lalulintas anjeun ayeuna, teu ningkatkeun lalulintas keur ramatloka anjeun. Ieu penting. Lamun saena a pipa leaky, Anjeun kudu ngalereskeun nu leaks sateuacan Anjeun ningkatkeun polumeu.

Ayeuna, gancang pamasaran kosakata palajaran. Semalt kasempetan alus anjeun geus nyaho sababaraha atanapi paling istilah ieu, tapi éta penting for everyone uninga sakabéh éta.

  • Konversi: Peta rek dicokot dina ramatloka anjeun. Ieu sering dipaké pikeun hartosna hiji urutan, tapi ogé bisa hartosna email ngadaptarkeun, pendaptaran akun, ebook download, atawa naon baé Peta séjén yén transforms a browser ramatloka kana customer atanapi kalungguhan panas.
  • Laju Konversi: A gagasan geulis basajan, éta persentase nu datang ramatloka nu ngarobah kana ramatloka anjeun, atawa jumlah pamaké, per 100 datang, anu rengse dina proses konvérsi. Hayu urang diitung salaku (jumlah conversions / Total jumlah nu datang ramatloka) * 100.
  • Telepon-to-Aksi (čta): Hiji instruksi pikeun panongton nyandak hiji aksi saharita. Ieu ilaharna tombol atanapi Tumbu kalawan kecap "meuli", "ngadaptarkeun" "urutan" atanapi naon konversi ramatloka anjeun téh. Éta ogé biasana make kecap "ayeuna" pikeun nyieun rasa urgency saharita.
  • Konversi / Penjualan corong: The jalur primér datang pake pikeun ngalengkepan konversi a. Hiji situs ecommerce, contona, bisa boga corong kaca imah, halaman kategori, kaca produk, Checkout. corong ieu bakal rupa-rupa lega antara jaba jeung bagéan pasar.
  • Laju Kaluar: The perséntase jalma anu ninggalkeun situs anjeun sanggeus nempo hiji kaca. Catetan yen ieu teu hal anu sarua sakumaha laju mumbul, sabab kaasup jalma nu sumping di kaca ti nguap dina situs anjeun.
  • Laju abandonment: The perséntase jalma anu ngasupkeun corong konvérsi tapi ninggalkeun méméh completing prosés. Pikeun situs ecommerce ieu kawanoh ogé salaku "balanja laju karanjang abandonment. "

Setel Konversi Laju dasar

Cro nyaeta ngeunaan figuring kaluar kumaha carana meunang ka mana anjeun hayang jadi, dina jihat laju konvérsi. Ku kituna eta nangtung pikeun alesan yén hambalan kahiji nya éta ngukur mana anjeun ayeuna. Semalt, kumaha maneh ngukur kamajuan? Lamun geus geus nyetél gol na funnels di analytics, Anjeun bisa ngaliwatan payun ka bagian salajengna.

Semalt sababaraha léngkah dasar Anjeun kudu mawa guna ngadegkeun kinerja sarta ukuran kinerja anjeun ayeuna lamun Anjeun ngamimitian optimizing. Upami anjeun teu acan acan rengse jadi, buka nepi Google Analytics; pilih akun anjeun, harta jeung pandangan (lamun gaduh leuwih ti hiji); teras klik Admin di belah kénca juru handap. Klik Goals lajeng "+ Goal" pikeun nyieun nu anyar. Pilih "Goal Tipe" - tipe gawang anjeun bakal lagu (nu langkung lengkep ihwal ieu menit a). Lamun ngaran gawang anjeun, janten deskriptif. Ulah cacah dina diri mun inget bédana antara "Goal 1" jeung "Goal 2" genep bulan ka handap jalur.

  • corong: Lamun boga prosés konvérsi multi-hambalan, kayaning nyieun rekening atawa completing hiji prosés Checkout, pariksa kotak pikeun "Paké corong. "Asupkeun URL tina corong gawang anjeun, cocog jeung aturan nu geus disetel pikeun URL gawang Anjeun (lamun URL gawang Anjeun mangrupa cocok pasti atanapi RegEx, URL corong anjeun bakal, teuing). Pariksa kotak pikeun "dibutuhkeun Hambalan" lamun ukur hoyong lagu pamaké anu mimitian jam hambalan salah sahiji corong nu. Upami teu kitu, Analytics bakal cacah jalma anu asupkeun corong di tengah atawa tungtung. Catet yén netepkeun corong bakal mangaruhan cara laporan corong visualisasi jalan, tapi urang anu darat dina URL gawang liwat cara sejen bakal tetep meunang diitung dina ngalaporkeun konvérsi.
  • Niley: Kumaha Anjeun ngukur conversions bakal dampak naon nyimpen didieu (éta pilihan, tapi maké nilai a didieu bakal nyieun optimizations pisan gampang dina mangsa nu bakal datang). Lamun nyaho jumlah pasti a signup sidang sia ka anjeun, hébat. Upami teu kitu, nempatkeun jumlah perkiraan atawa rata di dieu. Ieu bakal ngantep anjeun lagu sabaraha usaha Cro anjeun anu impacting stream sharing Anjeun.
  • The Secret to Conversion Rate OptimizationThe Secret to Conversion Rate OptimizationRelated Topics:
Technical SEOEmail MarketingOff Page SEOInternational SEOSocial Semalt.

    Semalt balik leuwih jenis gol didieu estu gancang. Ieu hiji hambalan penting, sabab éta bagian anu ngidinan Anjeun lagu sagala sorts conversions béda dina situs anjeun.

    • URL tujuan: jenis ieu gawang ukuran Jumlah kali jalma nganjang ka kaca husus. gol ieu alus keur nyukcruk kaca konfirmasi, hatur nuhun kaca na PDFs disimpen di situs anjeun.
    • didatangan Lilana: ukuran Tujuanana ieu sabaraha urang lila méakkeun dina situs anjeun, sarta rékaman Tujuanana pikeun sagala durasi nu meets tujuan lilana. jenis ieu gawang téh alus pikeun FAQ-tipe situs nu rék ngajawab patarosan pamaké 'gancang-gancang (jadi tujuan anu kahontal pikeun neng kirang ti durasi a), kitu ogé ukur Dursasana (netepkeun tujuan anu kahontal pikeun datangna leuwih ti hiji durasi tangtu). gol ieu tiasa tricky, kumaha oge, sabab tiasa dianggo ku ngabandingkeun timestamps pikeun pageviews. Lamun batur teu klik ka kaca séjén, aya euweuh jalan ka ngukur lilana. Tujuanana ieu masih tiasa mangpaat lamun ngabandingkeun robah kana waktu.
    • Page / didatangan: jenis ieu gawang ukuran jumlah kaca ditempo dina mangsa neng. Kawas durasi, ieu téh alus keur loka rojongan customer (kaca pangsaeutikna ngadatangan hadé) jeung Dursasana (beuki, merrier nu).
    • Acara: gol Acara anu bit leuwih pajeulit batan tilu sejen, sabab merlukeun nambahkeun kode ka ramatloka anjeun. tipe gawang Ieu gede pikeun ngukur clicks on Tumbu éksternal (kayaning Tumbu affiliate), tombol download, video viewership, tombol babagi sosial sarta pamakéan widget. Hijina masalah tracking acara téh nu teu bisa ngawangun hiji corong sabudeureun eta. Funnels merlukeun tiap hambalan ka boga URL unik, nu acara teu boga.

    Ok, jadi maneh geus mutuskeun naon conversions rék ngukur, ngadegkeun kumaha anjeun gé ngukur aranjeunna sarta nyetél funnels Anjeun. Ayeuna éta waktu digawé sababaraha magic Cro.

    Konversi Laju Optimasi Magic

    Lamun optimizing laju konversi ramatloka anjeun, aya dua pendekatan nyandak: kaca badarat jeung corong konvérsi. Semalt penting kalan antara dua bagian ieu kusabab dina tujuan jeung titik nyeri pikeun tiap bakal béda. badarat pakasaban kaca 'situs anjeun mun geus meunang urang kana corong, jadi ieu téh tempat alam mimitian ku optimizations Anjeun.

    Lamun nyieun kaca badarat, ngawangun aranjeunna janten testable. Anjeun kudu bisa gampang swap kaluar (atawa ngahapus sagemblengna) elemen béda pikeun nguji kumaha jalan na naon henteu. Tiap halaman badarat kudu boga potongan handap bisa ngaoptimalkeun:

    • headline -

      tag anjeun , tujuan headline mun geus meunang nganjang museurkeun diajar ngeunaan topik nu ku consuming eusi kaca. Loba keneh perangkat tangkal maot na, headline teh hook ngagambar maca dina.

    • gambar Pahlawan - The unsur visual utama kaca. Ieu sabenerna bagian kritis penting kaca badarat. gambar pahlawan Anjeun kedah luyu kana tawaran, tapi ogé membangkitkan respon émosional positif dina panongton pakait sareng produk. Témbongkeun jalma ngagunakeun produk Anjeun, atawa kauntungan anu aranjeunna gé nampi ti layanan dina. Nguatkeun éta nilai urang bakal meunang kaluar tina jalan ngarobah, sanajan lamun kudu meunang hiji abstrak bit jeung eta.
    • salinan Awak - Ieu mangrupa tempat pikeun anjeun ngajelaskeun tawaran anjeun, produk atawa jasa. Intina, éta nilai dalil Anjeun. Paké salinan awakna pikeun ngajelaskeun naon nu nuju maturan urang na kumaha naon eusina bakal mawa nilai keur kahirupan maranéhanana (profésional atanapi pribadi, gumantung kana Anjeun bisnis). Ieu mangrupa tempat pikeun anjeun sangkan janji ka panongton anjeun nu produk Anjeun bék up.
    • Telepon keur aksi - Ieu peta rék nganjang ka candak dina situs anjeun. Naon formulir ieu nyokot bakal gumantung kana gawang konversi Anjeun. Bisa jadi kaluman formulir, tombol ngundeur, tambahkeun ka tombol karanjang balanja atawa hal sejenna sagemblengna. konci teh nyaeta sangkan eta nonjol na atra kumaha ngalakukeun aksi anu bakal ngalakukeun.
    • buktina Sosial - Tambihkeun ulasan customer na testimonials ti panongton udagan Anjeun. psikologi dasar nyebutkeun urang nyieun kaputusan sarupa jelema anu kawas urang. Tambih Deui, ulasan online nu dipercaya ku paling urang poé ieu. Ngarasa Luncat ka ngaranan teundeun didieu, teuing. Buang dina ngaran tina sagala mitra nonjol anjeun damel sareng, naha maranéhna keur nasabah atawa ngical paralatan.

    Candak katingal di kaca badarat anjeun ayeuna. Naon Anjeun Kaca pangalusna-jalan ngarobah lakukeun, jeung naon anu awon lakukeun? Ngabentuk sababaraha hipotesis pikeun nguji via A nguji / B. Sababaraha tempat alus pikeun ngamimitian téh:

    • Lila-formulir vs salinan formulir pondok . Aya sababaraha urang anu ngarasa yen, lamun datang ka téks, sabab saeutik-gancang téh pangalusna. Batur ngajawab yén ngaminimalkeun téks teu ngantep anjeun adequately ngajelaskeun mangpaat tawaran anjeun sarta bakal ngahurungkeun urang pareum. Hal éta téh, aya hiji waktos na tempat pikeun tiap sakola pamikiran. Merek kalawan kasadaran jeung kasatiaan kuat dipikaresep moal kudu loba katerangan, sedengkeun usaha anyar atawa leutik meureun. Coba kaluar kaca panjang sarta pondok-formulir ningali naon lumaku pikeun panongton Anjeun. Anjeun bisa manggihan nu peryogi campuran tina dua gumantung tempat pamaké dina prosés konvérsi.
    • Telepon kana Aksi . Dimana tempat pangalusna pikeun nyimpen formulir / tombol? Di pisan luhur, atawa kudu nungguan nepi ka pamaké nu geus kalibet ku eusi éta? Install peta panas ka tingali lamun urang keur nempo sakabeh halaman sarta coba pindah kana čta kana bagian hottest.
    • pamakéan Produk vs benefit produk . Éta hadé pikeun pahlawan gambar pikeun némbongkeun Anjeun produk / jasa di peta? Atawa kudu némbongkeun urang tinggal kaluar benefit anu? Meureun jalma resep hiji ilustrasi jeung logo anjeun jeung / atawa maskot.
    • persetujuan Katilu-pihak . Yakin, buktina sosial téh alus, tapi kumaha lamun éta teu cukup? Nguji kaluar nambahkeun endorsements séjén kawas anjing laut kaamanan, panghargaan layanan palanggan, atanapi publikasi anjeun geus diulas di. Lamun boga aranjeunna, tangtu.

      ieu ngeunaan nyoplokkeun halangan pikeun conversions. Semalt perlu dibawa jauh ku nambahkeun CTAs sakuliah kaca atawa nulis esai dijelaskeun kumaha layanan anjeun bakal mungkas lapar dunya.

      Optimasi corong

      Sanggeus anjeun perfected titik Éntri kana corong anjeun, éta waktu keur nyolok naon leaks Anjeun saena dina prosés konvérsi. Lamun saena a prosés hiji-hambalan, kawas kaluman formulir atawa email signup, congrats! Kaca badarat Anjeun Cro nyaéta sakabéh nu peryogi. Lamun saena a multi-hambalan, kumaha oge, kantor deui analytics Anjeun ngaoptimalkeun éta.

      sahabat anjeun didieu teh corong visualisasi laporan dina Google Analytics.

      Anjeun tiasa meunang laporan ieu dina bagian Conversions handapeun Goals. The corong visualisasi baris némbongkeun Anjeun sabaraha jalma nu ngasupkeun na exiting corong anjeun dina tiap hambalan. Lamun dipariksa teh "Semalt hambalan" kotak mun anjeun nyetél gawang anjeun, ngan jalma anu diasupkeun via hambalan hiji bakal diitung dieu.

      The Secret to Conversion Rate OptimizationThe Secret to Conversion Rate OptimizationRelated Topics:
Technical SEOEmail MarketingOff Page SEOInternational SEOSocial Semalt.

      Candak katingal di tiap hambalan tina corong Anjeun. Semalt nu paling jalma muterna kaluar? Naon anu maranéhanana Kaca nanyakeun pamaké pikeun ngalakukeun? Bisa salah sahiji lengkah jadi beuki kuat? Di sisi séjén, kudu salah sahiji kaca jadi pegat kaluar ka sababaraha léngkah ulah overwhelming pamaké?

      Terus dua prinsip guiding dina pikiran nalika optimizing corong anjeun:

      1. Ngurangan gesekan . Pamaké hayang meunang ngaliwatan prosés nu gancang sarta gampang jéntré. Ulah beungbeurat aranjeunna kalayan widang perlu di bentuk atanapi, Sawarga nyaram, ménta aranjeunna pikeun émbaran sarua dina dua tempat nu béda. Upami Anjeun gaduh hiji titik nyeri atra dina corong anjeun, nguji bentuk béda, desain na ngaoptimalkeun speed kaca pikeun ngurangan kali nungguan.
      2. Ulah nyieun eta pikir . Ieu lampu guiding pamasaran eusi ogé. Hal pangalusna anjeun bisa ngalakukeun jeung ajak konvérsi pikeun ngalakukeun mikir pamaké urang keur maranehna. Ulah ngenalkeun ragu atanapi distractions wae kana prosés. Pamaké teu kedah video hiji némbongkeun kaluar produk tadi ngetik Bandung informasi kartu kiridit maranéhanana.

      Kacindekan

      Sanggeus anjeun streamlined corong konversi, anjeun bisa ngaléngkah ka séjén, optimizations leuwih canggih nu bisa ngahasilkeun meunang leuwih pamaké kana corong, sarta meunang pamaké langkung mumpuni kana corong nu. Semalt, lamun teu dipiceun sagala halangan pikeun konversi sateuacan muka éta floodgates lalulintas, anjeun bakal jadi wasting loba lalulintas anu sakumaha aranjeunna bounce kaluar loka Anjeun. Semalt, jeung corong katuhu dina tempat, anjeun bakal nempo paningkatan dina conversions, jualan, sharing jeung, mugia, kauntungan.

    March 1, 2018