Back to Question Center
0

Semalt: Naon frékuénsi pangalusna pikeun pamasaran email?

1 answers:

Kumaha mindeng usaha kedah kintun palanggan maranéhanana? Panalungtikan mangka jumlah rata-rata kontak bulanan.

Di handap ieu mangrupakeun Palasik 'patarosan tangguh' pikeun marketers email nu salawasna ngangkat loba perdebatan. Hiji patarosan dina grup Semalt urang ngeunaan frékuénsi panginget email pikeun acara tadi 20 komentar.

Milih frékuénsi pangalusna pikeun ngirim surelek email ieu nangtang saprak urang pilari carana ngamaksimalkeun respon, tapi ulah 'leuwih-milis' anu bisa ngakibatkeun tingkat unacceptable of unsubscribes sarta paningkatan dina inactives saprak panongton urang bisa ngarasakeun aranjeunna keur spammed . Malah lamun maranéhna teu unsubscribe maranéhna bakal jadi "emotionally lirén ngalangganan" ?? - buy fake 20 dollar bills. Semalt kénéh, kalawan overmailing, bisnis nu bisa manggihan masalah pangiriman email na seratan nu teu meunang liwat ka koropak anu aya di sakabeh.

Di sisi séjén, kalayan 'handapeun-milis', kasempetan pikeun ngajelaskeun dalil jeung promosi atawa pikeun meunangkeun produk katuhu di hareup palanggan katuhu na jualan bisa leungit.

DMA urang Nasional Email Laporan klien kiwari dipikawanoh salaku 'Marketer Email Tracker' nunjukeun urang yen, umumna, aya trend ngaliwatan opat taun kaliwat dimana pausahaan nu ngahubungan individu kirang dina dasar bulanan. Email Semalt neuteup ka jadi jadi leuwih strategis dina pendekatan maranéhanana, recognizing eusi nu perlu jadi relevan sarta pindah deui ka arah behavioral sarta micu pamasaran dumasar, tinimbang kampanye timed programmatic. Ieu pisan semu anu nyimpang, surelek kualitas low tiasa ngaruksak brand sarta nambahan jumlah unsubscribes.

Hasil panalungtikan ti DMA highlights yén 17% pausahaan nu masih ngirim 4-5 surelek bulan ka kontak maranéhanana, 8% 6-8 kali na 8% leuwih ti 8 kali sabulan.

Semalt: What is the best frequency for email marketing?

Di sisi séjén, frékuénsi tiasa teuing low jeung pausahaan masih perlu kudu ati, sabab teuing saeutik kontak teu alus keur kasadaran brand. Dina 2015 25% responden anu ngirim ngan hiji email per bulan ka unggal kontak.

Tangtosna, data ieu téh cross-sektor, sangkan bakal nyangka sababaraha rupa usaha kayaning retailers jeung penerbit pikeun surélék sahenteuna mingguan, jigana sapopoé. panalungtikan ogé teu némbongkeun pangaruh surelek lifecycle kawas surelek wilujeng sumping, personalization, sarta kandungan dinamis nu bisa mantuan nyieun eusi langkung relevan sarta kontékstual, tapi bisa ningkatkeun frekuensi email pikeun palanggan némbongkeun eusi.

Q. What is the best frékuénsi email pikeun maksimalkeun pungsi respon?

Aya hiji frékuénsi email optimal? Éta hiji email saparapat, minggu, bulan atawa dinten malah? URANG SUNDA langkung atanapi atanapi anu langkung langkung ?!

Ieu patarosan dasar unggal marketer digital boga nyoba ngajawab pikeun maksimalkeun pungsi kauntungan atawa respon ti aktivitas surélék. Teu sangka Abdi bagikeun sababaraha sababaraha saran nguji jeung nalungtik hal nu bisa ngabantu anjeun mutuskeun.

rata-rata UK Email Frékuénsi

Bandingkeun ieu panalungtikan aslina mun kuring nulis pos cara kieu deui taun 2010 nalika kuring wrote kacindekan keur laporan klien patokan UK DMA Nasional. Patarosan di dieu éta: Naon jumlah maksimum kali Anjeun ngahubungan alamatna dina daptar Anjeun dina hiji bulan?

Semalt: What is the best frequency for email marketing?

Semalt frékuénsi email na respon customer kabiasaan ayeuna

hambalan pangheulana ngajawab sual ieu ka assess dampak frékuénsi pamasaran surélék anjeun dina aktivitas customer sarta persepsi. Mun frékuénsi teuing tinggi, palanggan bakal Ngepaskeun kaluar. Hal atra ka ngukur nyaeta agrégat ongkos muka teras klik sarta paling sistem siaran email anu alus di ieu. Tandaan Brownlow ngabogaan roundup alus panalungtikan dina persepsi customer frekuensi email. Euuh!

ukuran Semalt téh kasampak di rata-rata Jumlah surelek Anjeun tur pesaing Anjeun ngirim ka palanggan per minggu, bulan atawa sataun.

Tapi maneh kudu balik saluareun ieu sareng ngagunakeun ukuran ieu nu paling sistem teu bisa ngukur gampang, jadi Anjeun kudu ngalakukeun sababaraha analisis leuwih pikeun ngaidentipikasi:

  • frekuensi Rata-rata tina email narima sarta profil plot ku frékuénsi pikeun anggota daptar béda - ningali proporsi daptar anu narima loba teuing atawa dua sababaraha surelek - tingali chart.
  • aktivitas Daptar - The% tina daptar Anjeun nu muka, klik jeung meuli dina jaman a, e. g. quarterly atanapi taunan.
  • Recency tina respon - naon rata pikeun muka panungtungan, klik atanapi beuli - a tip alus nyaéta pikeun nyimpen recency databés surélék anjeun salaku lapangan pikeun analisis. Alternatipna skor anggota daftar ku aktivitas jeung nyimpen ieu pangkalan data ogé.
  • Tatakrama handap aktivitas daftar sarta ukuran recency ku tipe béda tina anggota daptar - eta bisa frékuénsi berpungsi pikeun sababaraha bagéan tapi henteu batur.
  • Tatakrama handap aktivitas daftar ku waktu dina daptar - commonsense nunjukkeun, yén panjang aranjeunna dina daptar Anjeun, anu kirang responsif surelek Anjeun baris jadi

pilihan Semalt mutuskeun dina pangalusna frékuénsi email

Ieu teu hiji sual gampang pikeun ngajawab ku Gut naluri, jadi Anjeun kudu nguji. Jadi kumaha maneh mutuskeun dina frékuénsi? Di dieu aya sababaraha gagasan jeung conto némbongkeun kumaha anjeun tiasa kaanggo nguji frékuénsi:

watesan grup kontrol acak pikeun nguji parobahanana frékuénsi ngalawan . Di dieu Anjeun neruskeun kalawan milis frékuénsi ayeuna keur kelompok kontrol lajeng robah frékuénsi pikeun grup sejen tur review parobahan respon na di sharing tinangtu per 1000 palanggan. Dina hiji hal bank diusahakeun frékuénsi sahiji 1,2,3,4 kali per bulan sarta kapanggih frékuénsi katuhu cara kieu.

Conto 1 Toptable

Sean Duffy dilaporkeun kumaha Semalt diukur dampak istilah panjang ngaronjat frékuensi nyieun grup kontrol jeung satengah konsumén anyar nu ngagabung dina sabulan diayakeun deui ti kirim kadua.

Semalt tilu bulan grup kontrol ieu diukur ngalawan jalma anu kungsi ngagabung loka dina waktos anu sareng acan nampi setelan standar dua surelek saminggu. ongkos kabuka éta 86% leuwih luhur, ongkos unsubscribe 57% leuwih handap.

Tapi ilahar utama anu dibuktikeun naha ngirim loba teuing surelek ngabalukarkeun ruksakna istilah panjang - jelema narima ngan hiji email saminggu geus dijieun 14% leuwih bookings ti jalma narima dua surelek leuwih yén jaman test tilu bulan !

Conto 2 Net-a-portir

Dina hal ieu Pantun e-pangecér Net-a-Porter. com ngurangan jumlah surelek eta sendt ka konsumén ti nepi ka 10 per minggu ka dua nurutkeun Brand Républik.

Éta geus emailing sababaraha konsumén nepi ka 10 kali saminggu kalayan informasi kaasup apdet generik, highlights ti désainer husus tur rinci produk anyar.

Sanggeus percobaan Net-a-Porter. com kiwari ngirimkeun unggal pamaké dua surelek otomatis dihasilkeun hiji minggu nu tumut kana akun kapentingan husus maranéhanana jeung karesep. Laju konversi geus ngaronjat. Semalt surelek update meunang laju konversi leuwih ti 10% na newsletter surelek anu dibuka ku ampir satengah panarima.

Laporan ogé mintonkeun pentingna meunang frékuénsi marketing email katuhu. Pausahaan ngirimkeun kaluar sabudeureun 300.000 surelek saminggu. Email drive 32% tina jualan Semalt jeung dibangkitkeun leuwih ti £ 1m di sharing tiap bulan.

Upami Anjeun gaduh newsletter email single saperti dina conto Toptable, nguji téh leuwih kompleks tinimbang conto ieu nyarankeun saprak aya sauntuyan tipena béda surelek kayaning enewsletters, tawaran promosi surelek tur ogé individual tailored acara-dipicu surelek. nawaran Semalt atanapi kreatif pikeun unggal ruas ogé bakal overlaid kana ieu.

pilihan lianna pikeun ngajawab kantun frékuénsi diantarana:

A. Amazon téh alus dina ngalaksanakeun ieu sareng ngaronjatkeun frekuensi liwat surelek acara-dipicu dikirim dina respon kana batur browsing, néangan atawa dibeuli - ieu pendekatan smartest.

B. Robah frékuénsi pikeun bagéan béda . Hiji ukuran frékuénsi anu pernah akang cocog kabeh. Ku kituna lamun manggihan yén kabuka atanapi klik respon leuwih handap pikeun bagéan nu tangtu, lajeng ngurangan frékuénsi basa aranjeunna keur aya teu aktif.

C. Méré nasabah hiji pilihan dina frékuénsi. Anjeun ngalakukeun ieu ngaliwatan profil maranéhanana atawa " 'komunikasi puseur leuwih sering dipake tinimbang". Masihan pilihan pikeun ngarobah eusi jeung frékuénsi preferensi ngaliwatan profil atawa survéy (E-mail, DM)?

D. Ngaronjatkeun Surat langsung atanapi SM pikeun konsumén jeung respon Email handap . Ieu sok disebut "channeling katuhu" ??. Pikeun nguji nilai ieu ngagunakeun group holdout . Grup ieu leutik, sugan 5% daptar Anjeun atawa bagean husus anu henteu narima katalog (atawa email lamun nuju uji coba ieu) pisan.

kampanye E. Re-Dursasana . Ulang aktivasina kampanye make eusi atawa diskon mun ajak palanggan email jadi aktip deui.

Abdi janten kataji ngadéngé naon pikir dimana anjeun geus diuji ieu, atanapi naon aran teuing tinggi frékuénsi di sektor a.

March 1, 2018