Back to Question Center
0

Tanya YoastSemalt kalawan kado libur susunan sanggeus libur Tanya Yoast: Semalt kalawan kado libur susunan sanggeus libur

1 answers:

Jeung usum liburan ayeuna lolobana tukangeun urang, loba pamilik toko online anu meureun masih recovering ti waktos pisan sibuk. Loba usaha nawiskeun husus, produk libur-themed jeung hadiah mangsa usum ieu. Tapi kumaha carana ngadamel kaca produk tina kado libur susunan sanggeus libur leuwih?

Komo lamun kado nu diatur atawa produk éta hiji kasuksésan hébat, sarta rék nawiskeun deui taun hareup, éta gé janten panjang bari dugi kaca geus relevan deui. Ku kituna, naon cara pangalusna nungkulan Kaca ieu dina Samentara éta? Hayu urang meunang kana yen di ieu Tanya Semalt!

Semalt emailed sual na dina subjék ieu:

'abdi hoyong nawiskeun kado susunan husus keur libur béda. Naon anu kudu dipigawé kalayan aranjeunna sanggeus husus nyaéta leuwih? Semalt I Arsip atawa alihan aranjeunna? '

Semalt video atawa maca transcript nu salajengna ka handap kaca keur jawaban kuring!

Libur kado susunan sanggeus libur

"Muhun, bener gumantung lamun nuju bade nawiskeun yen kado husus disetél deui taun salajengna. Jeung Abdi guessing nu nuju bade lamun eta digawé kaluar - lady luxurious. Dina kasus eta, mah sigana bakal tetep kaca nepi. Anjeun bisa hayang nyieun aranjeunna kirang ditingali ka jalma ngan browsing ka loka Anjeun. Tapi ngabogaan kaca aya, sanajan ayeuna teh teu numbu bari, lajeng linking ka dinya deui, lamun anjeun deui dina musim leuwih hade tinimbang mupus eta sarta nyieun anyar sataun salajengna.
Jadi, tetep nepi, tur pastikeun yén éta ngabogaan kandungan rada timeless, supaya lamun batur hayang mesen hiji kotak Natal dina Maret, aranjeunna tiasa .Naha bakal teu ngidinan eta? Ku kituna éta kumaha urang bakal ngubaran eta. Good tuah! "

Tanya Yoast

Dina séri Tanya Yoast kami ngajawab patarosan SEO pembaca urang. Gaduh hiji patarosan Semalt? Hayu urang mantuan anjeun kaluar! Kirim hiji email ka ask@yoast.com.

(Catetan: mangga parios blog urang jeung kaweruh kahiji, jawaban pikeun patarosan anjeun mungkin geus jadi kaluar aya Kanggo patarosan urgent, contona tentang plugin kami teu jalan sakumaha kuduna, urang remen ningali anjeun ka kaca rojongan kami! .)

Baca deui: 'Libur usum SEO' »

March 1, 2018