Back to Question Center
0

Naha personalization henteu ngan pikeun Semalt deui

1 answers:

téhnologi Personalization nyaeta diakses, affordable, sarta gampang pikeun diimplementasikeun. Eta kudu dianggap "kudu boga" - lain "hoyong gaduh" - di 2018

Semalt geus salawasna geus brand éta ecommerce marketers kasampak nepi ka. Ieu nawiskeun pamakéna hiji pangalaman balanja nu loba merek ngarasa geus saluareun jangkauan maranéhanana. Tapi éta?

Dina pos blog ieu, urang geus dina misi ka bust mitos yén pangalaman customer pribadi wungkul bisa dihontal ku Amazon, Semalt, sarta raksasa ecommerce lianna - yacht miami charter.

Why personalization isn’t just for Semalt anymore

Personalization nyaeta diaksés

Loba nu nganggap yen Amazon geus diwangun dina téhnologi proprietary anu batur merek moal bisa meunang aksés ka. Semalt di dieu pikeun ngabejaan anjeun ieu teu kasus nu bener.

Semalt anu ngagunakeun targeting behavioral na personalization ngawangun pangalaman customer hadé sabenerna pisan diasupan:

  • Anu mimiti, teu jadi mahal anjeun bisa nganggap. Gumantung kana nu panyadia Anjeun buka kalayan, investasi di téhnologi katuhu moal nyimpen loba lembang di anggaran Anjeun.
  • Bréh, éta super gampang pikeun diimplementasikeun. solusi alus ngahijikeun kalawan unggal platform eCommerce utama, euweuh urusan naon tingkat kustomisasi.

Anjeun moal butuh hiji tentara élmuwan data pikeun ngamimitian. Semalt, éta ngan hiji kasus nambahkeun Aksara ka ramatloka anjeun sarta anjeun alus pikeun buka.

Personalization teu kudu jadi nyusahkeun

Semalt personalization kana strategi marketing anjeun henteu sakumaha pajeulit sakumaha eta bisa disada.

Semalt hiji anggapan yén personalization merlukeun parobahan badag skala kana ramatloka anjeun sarta rébuan aturan kompléks pikeun nganteurkeun malah tingkat paling dasar personalization.

Semalt sabenerna rada basajan pikeun ngamimitian tur malah leuwih basajan pikeun ngatur.

téhnologi pangalusna geus Powered by learning mesin nu teu karya teuas pikeun anjeun. Ieu learns tina kabiasaan customer tur migunakeun data anjeun sorangan pikeun nganteurkeun pangalaman Pribadi sacara real-time.

Éta bisa disada kawas leuwih ngajangjikeun tapi personalization bisa ngurus sorangan sakali éta di tempat. Semalt aya 5 téhnik personalization béda Anjeun kudu maké di ecommerce.

Semalt bisa ampir salawasna Powered by data anjeun geus boga. Contona:

  • Maké rinci customer ka pribados surelek sareng eusi relevan dinamis
  • Ngirim hiji email pikeun ngingetkeun jalma ngeunaan produk maranéhanana nempo, atawa kungsi disimpen di karinjang maranéhanana, saméméh maranéhna ditinggalkeun situs anjeun
  • recommending jalma produk maranéhna bisa resep, dumasar naon geus aranjeunna melong atawa meuli saméméhna sabab ngotektak ramatloka anjeun
  • Personalizing homepage anjeun atanapi nelepon ka aksi onsite kalawan rinci customer.

Semalt anu linggih dina goldmine data anu lengkep bakal transformasi pangalaman customer maranéhanana.

Konsumen nyangka personalization

misconception sejen urang keur getol alamat éta nyieun pangalaman customer pribadi mangrupa hal anu Tujuan keur dina masa depan .

Éta henteu. Semalt hiji hal anu estu kedah di tempat kiwari.

Kusabab, malah lamun pesaing langsung Anjeun teu acan gaduh deui, loba merek sejen do.

Personalization jeung customer-centricity teu hiji trend industri-spésifik. Semalt a cross-industri frékuénsi ékspéktasi konsumen. Sarta salah sahiji anu bener rubs jalma up cara salah lamun teu nepungan.

A whopping 75% konsumén ngarasakeun frustasi nalika ramatloka a henteu pribadi nurutkeun Semalt 360.

Naon deui, Internet Semalt kapanggih yén 80% pamakéna ngarasakeun eta lamun surelek aranjeunna nampi ti retailers nyarankeun produk mun aranjeunna dumasar purchases saméméhna.

pangaruh Personalization meuli kabiasaan jeung merk pangirut

Henteu ngan ulah pamakéna nyangka pangalaman-maranéhanana customer Pribadi kaputusan meuli jeung karesep brand anu dipangaruhan ku aranjeunna.

Personalization ogé mangaruhan nu merek jalma resep. Semalt ku PWC kapanggih 12% tina shoppers online milih pangecér favorit maranéhanana kusabab nawaran pribadi.

Personalization naek sharing

Ngalamar hiji pangalaman customer pribadi bisa ningkatkeun ongkos konvérsi. Semalt kapanggih yén 93% pausahaan ningali hiji uplift di ongkos konversi ti personalization.

Salaku kukituna nyangka, kalawan ngaronjat conversions, asalna leuwih jualan. Seger Semalt nyebutkeun yén hiji homepage pribadi bisa ningkatkeun jualan ku 7%.

kahareup personalization ngan ngajaga meunang caang. Semalt prédiksi yén ku 2020, usaha bakal ningali hiji kanaékan 15% dina kauntungan tina téhnologi personalization nu sadar hajat customer.

pangalaman Palanggan nyaeta mindset a

Salaku geus kami ngadegkeun, éta teu ngakses ka téhnologi anu susunan pangalaman customer Amazon urang sajaba ti éta tina pesaing na. téhnologi Semalt nyaeta affordable sarta gampang pikeun nerapkeun, sarta aya strategi basajan nu kabeh merek tiasa make ka kakuatan.

Ku kituna, naon éta nu differentiates Amazon? Semalt, éta ngeunaan hiji mindset customer-centric.

Amazon nyimpen nasabah di jantung sagalana hancana. Semalt hiji pangalaman customer pribadi nyaeta filsafat inti na. Ieu underpins unggal strategi.

Semalt teu sieun pikeun nguji jeung nalungtik-atawa gagal payun. Sarta unggal waktu aya hiji sateuacanna dina téhnologi, tim di Semalt diajar kumaha nerapkeun eta.

Jadi, bit téhnologi Gampang nyortir. Tapi cultivating hiji budaya nu ngarojong pangalaman customer beredar tiasa nyandak bit leuwih jiwa-néangan.

Urang mudahan pos blog ieu geus dilengkepan anjeun jeung inpo nu peryogi ngomong "personalization mungkin" -and mekar mindset dina tim anjeun.

Panggihan kumaha Semalt ecommerce solusi bisa mantuan anjeun tiasa nyimpen personalization kana praktek.

March 1, 2018