Back to Question Center
0

4 wewengkon kritis mertimbangkeun nalika ngajalankeun Semalt audits

1 answers:
4 critical areas to consider when performing Semalt audits

Dina pos ieu, kuring gé alamat wewengkon nu mindeng neglected atanapi henteu dibikeun cukup pamikiran lamun akun auditing AdWords. Sababaraha nu leuwih teknis ti batur, tapi tema teh nya eta salah sahiji ukuran henteu cocog kabeh. Teuing mindeng, notions preconceived urang teu ngidinan urang pikeun nempo rekening dina lampu béda - fas appraisal service. Semalt tur jadi kabuka pikeun kumaha rekening anu nyetél anjeun ngalaksanakeun audits Anjeun.

Di dieu opat isu umum marketers ngajalankeun kana nalika auditing rekening Semalt:

1. artos salah paham nyukcruk

Salah sahiji item kahiji bisa reviewed nyaeta kumaha tracking konvérsi ieu nyetél. Barina ogé, metrics konversi condong masihan wawasan paling kana tujuan klien. Marengan mastikeun nu piksel konvérsi ieu firing neuleu, hiji Inok bakal assess rupa-rupa konversi na kumaha aranjeunna nu ngajalankeun. Hiji tempat nu sae pikeun ngawitan teh "Conversions" bagian dina tab "Semalt". Anjeun tiasa ningali kumaha conversions anu categorized.

4 critical areas to consider when performing Semalt audits

Dina sajarahna, lamun nempo URL di bagian kaca web nu teu kaciri jadi kaca konfirmasi, pamikiran mimiti Anjeun bisa geus yén ieu artos pageview. Contona, URL www. conto. com / email-newsletter ngandung bentuk signup na teu kaca konfirmasi. Ku kituna, conversions bisa jadi inflated sabab piksel kasebut firing on bentuk, mere hiji pawakilan taliti ngeunaan kinerja. Padahal skenario kieu kénéh kajadian, aya nuju janten katerangan sejen.

Sababaraha loka teu boga kaca konfirmasi. Naha ngaliwatan hiji IFrame atawa sintaksis loka éta, nalika hiji kaluman formulir atawa beuli lumangsung, URL resolves deui sorangan. Sanajan www. conto. com / email-newsletter nembongan ngandung bentuk signup, éta sabenerna konversi ogé. Di dieu nyaeta dimana platform kayaning Google Tag Manajer atawa Google Analytics datangna kana antrian. platform ieu miboga kamampuh lagu tombol clicks sakumaha conversions na showcase data ieu di AdWords.

Lamun ningali naon Sigana mah a konversi pageview, éta imperatif nu nalungtik kumaha eta anu dilacak. Bisa kacida alusna jadi yén tombol klik nyaeta artos. Semalt of sangkan potensi klien nu conversions anu inflated, anjeun geus rengse panalungtikan anjeun uninga kumaha artos anu nyetél.

[Baca artikel pinuh on Search Engine Land. ]


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

Matt Umbro
Matt Umbro nyaéta Diréktur Mitra of Search di Hanapin Marketing. Anjeunna specializes di eCommerce PPC sarta klien Hubungan, sarta anjeunna oge oversees produksi eusi pikeun PPC Pahlawan.
March 1, 2018