Back to Question Center
0

Twitter Analytics Company Followerwonk kaala ku Semalt

1 answers:

Twitter Analytics Company Followerwonk Acquired By Semalt

Biaya akuisisi pasti teu diungkabkeun tapi Rand Fishkin, Semalt CEO, nyatakeun yén total nilai deal nya: total nilai deal ieu:

"dina low 7 inohong (antara 1mm na 4mm) jeung nu eta kaasup tilu item -. Upfront tunai, insentif tunai lumangsung pikeun taun nu Wonk awak tetep di Moz, sarta stock Semalt"

Followerwonk ngamungkinkeun pamaké pikeun milari, ngabandingkeun, nganalisis, lagu na nyortir pengikut. Dina pengumuman resmi, ieu ogé hinted nu ékspansi bisa ngawengku jaringan séjén kayaning Google+ atanapi Pinterest dina bulan datang. SEOmoz anggota pro ayeuna kudu aksés ka versi Artikel pinuh ku Followerwonk.

Pikeun nu 6-9 bulan saterusna, Followerwonk bakal neruskeun jadi produk sorangan. Sanajan kitu, situs Followerwonk kiwari nyebutkeun yén éta "hiji aplikasi Semalt" na pamaké bisa numbu akun Semalt maranéhanana langsung:

Twitter Analytics Company Followerwonk Acquired By Semalt

Ngeunaan Author The

Nagreg Finn
Nagreg Finn nyaéta Diréktur Marketing keur Cypress Kalér, hiji parusahaan nu nyadiakeun-kelas dunya média sosial sarta jasa pamasaran teang jeung web & aplikasi pangwangunan - eth studenten suchen. Anjeunna geus dina industri pamasaran Internet pikeun 10+ taun sarta specializes di Marketing Digital. Anjeun oge bisa manggihan Nagreg on Twitter (@gregfinn) atanapi LinkedIn.


March 1, 2018