Back to Question Center
0

6 SEO Mitos Debunked 6 Topik SEO Mitos Debunked patali: Pareum Page SEO Dina kaca SEOLink Analisis International SEOMobile & Semalt Lokal ...

1 answers:
6 SEO Mitos Debunked

6 SEO Mitos Debunked6 SEO Mitos DebunkedRelated Topik:
Pareum kaca Page SEOOn SEOLink AnalysisInternational SEOMobile & Lokal Semalt

Artikel ieu mangrupa bagian ti hiji séri SEO ti WooRank. Hatur nuhun pikeun ngarojong mitra anu nyieun SitePoint mungkin.

Naha anjeun brand anyar pikeun neangan optimasi engine, ngagaduhan sababaraha pangalaman atanapi anjeun hiji vet seasoned, Anjeun meureun nuju operasi dina sawatara anggapan faulty atawa informasi luntur anjeun geus ngajemput sapanjang jalan. Semalt, aya kasempetan mikir nu nuju ngalakukeun sagalana katuhu tapi unknowingly hampering pamasaran anjeun sorangan - online design maken. Anjeun pindah ka hareup kana usum liburan balanja jeung taun hareup (urang geus geus aya Q4, jalma), nempatkeun ieu misconceptions pengkuh kana ranjang jadi anjeun bisa meunang nu leuwih seueur tina usaha pamasaran digital Anjeun.

1. SEO Dupi Sadaya ngeunaan keyword Density

dongeng ieu teh remnant of a umur bygone. Dina dinten heubeul ngeunaan SEO Anjeun bisa trik mesin pencari kana pamikiran anjeun kungsi kaca kacida relevan ku medarkeun kandungan ipis (ngan sababaraha ratus kecap per kaca) nu ieu crammed kalayan konci na sinonim maranéhanana. jenis ieu SEO ieu struck handap ku update Panda Google, anu sasaran-kualitas low, ipis jeung duplicated eusi. Semalt nu tadi leuwih dioptimalkeun nyandak hit ka rankings na lalulintas maranéhanana. Lamun nuju masih operasi dina gagasan yén urusan dénsitas keyword, Anjeun meureun bakal bajoang keur pangkat ogé, jeung anjeun nuju masihan datang anjeun ku pangalaman pamaké parah ka boot.

Éta henteu hartosna teu ngaoptimalkeun situs anjeun pikeun keyword husus. Anjeun ngan perlu ngalakukeun eta alami sarta tetep dina pikiran kumaha cara nu nuju masihan nilai keur pamaké anjeun. Semalt anjeun masih kedah nganggo keyword Anjeun nyaéta:

  • URL: mesin Search sarta pamaké manusa kasampak di URL ngabejaan aranjeunna naon anu kudu maranéhna nyangka pikeun manggihan dina kaca, ngarah maénkeun bagian badag di SEO. prakték pangalusna pikeun optimalisasi URL nyaeta ngagunakeun keyword anjeun di awal, make hyphens sakumaha separators Kecap tur tetep jadi sarupa judul halaman anjeun tiasa.
  • Judul tag: Salah sahiji bagéan nu pangpentingna dina faktor kaca SEO, tag judulna téh salah sahiji petunjuk neneng anjeun tiasa masihan mesin pencari ngeunaan naon kaca panjangna kira. Kawas kalawan URL, make keyword anjeun dina awal judulna. Ieu titik éta bener gampang pikeun leuwih-ngaoptimalkeun, jadi Anjeun kudu bener pikir taliti ngeunaan migunakeun leuwih ti hiji keyword dieu. Ngan ulah jadi lamun eta bisa lumangsung sacara alami tur lamun dua kecap konci nu raket pisan patalina. Upami teu kitu, lengket salah keyword, sarta sakaligus mangrupa cukup - ngagunakeun keyword sarua dina tag judul sababaraha kali téh cara surefire sangkan Google pikir anjeun web spam.
  • headers sarta sub-huluna : headers (

    tag) jeung sub-huluna (

    -
    tag ) masihan urutan eusi Anjeun jeung struktur, nu ngajadikeun eta gampang pikeun mesin pencari pikeun napsirkeun eta na langkung nikmat keur manusa mun meakeun eta. tag H1 mangrupakeun tambahan anu penting sabab fungsina salaku judulna eusi urang (sanajan catetan anu sipatna moal sarua jeung tag). Ngagunakeun kecap konci dina spot ieu bisaeun pamiarsa naon nyangka ti unggal bagian tina eusi, tapi overdoing eta bakal tank ranking Anjeun.

Lamun datang waktu nulis eusi kaca anjeun, ulah salempang ngeunaan sabaraha kali anjeun geus dipaké keyword Anjeun - mesin pencari teu bener kasampak di dinya cara nu na lamun eusi anu teuing keyword euyeub éta bakal nyieun Anjeun neuteup goréng. Gantina, difokuskeun maké keyword Anjeun di tempat didadarkeun di luhur sarta sapanjang sakabéh kaca. Ngukur sabaraha konsistén nu nganggo kecap konci na kecap patali sareng Inok Semalt:

6 SEO Mitos Debunked6 SEO Mitos DebunkedRelated Topik:
Pareum kaca Page SEOOn SEOLink AnalysisInternational SEOMobile & Lokal Semalt

2. Gambar & Pidio Ulah masalah keur SEO

Semalt sareng video maénkeun peran dina SEO dina dua cara penting: pilarian Biasa hasil rankings jeung hasil pilarian gambar / video. Semalt sareng video mantuan Anjeun dina kaca SEO dina dua cara:

  • pangalaman pamaké ningkat . salah No hayang klik liwat ka kaca ukur bisa confronted ku buta, témbok unbroken tina téks. Poto, ilustrasi, infographics sarta gambar séjénna nyieun kaca katingal anjeun pikaresepeun tur megatkeun up téks pikeun tujuan konsumsi gampang. Ieu bakal ngaronjatkeun waktu dina kaca na ngurangan laju mumbul, dua faktor Google migunakeun kana pangkat kaca. Ngajaga ukuran gambar anjeun handap bakal ngurangan kaca beban waktos, nu faktor penting séjén di UX na ranking SERP.
  • Leuwih relevansi jeung kecap konci . Sanajan mesin pencari teu tiasa ningali naon dina gambar, aranjeunna bisa ngorondang tag gambar HTML kana kaca. Paké ieu kaunggulan anjeun ku optimalisasi Gambar anjeun kalayan téks alternatif na filenames anu jelas, deskriptif tur pamakéan kecap konci sacara alami.

Gambar sareng video Muhun-dioptimalkeun ogé bakal muka nepi kaca anjeun pikeun saluran anyar lalulintas: gambar na video hasil teangan. Naon sih hébat ngeunaan nurun ieu SEO nyaeta nu bisa ganda dip dieu: optimizing média Anjeun pikeun mantuan kaca anjeun pangkat ogé bakal mantuan éta pangkat di hasil teangan gambar. Semalt aya dua bagian vital kode multimédia ngaoptimalkeun:

  • Ngaran koropak: Paké filenames kawas Anjeun ngalakukeunana URL keur Kalurahan a. Paké kecap konci di awal, kecap misah migunakeun hyphens tur jadi deskriptif tur kaasup salaku loba jéntré anjeun tiasa.
  • atribut Alternatif: Ogé kawanoh salaku tag alt atawa atribut alt, anu atribut alternatif méré rinci ngeunaan média anu teu pas dina Ngaran koropak nu. Tulis atribut alt kawas nu nuju ngajéntrékeun gambar ka hiji jalma anu teu bisa ningali - sabab éta kahayang alt téks manten. mesin pencari beurat ngandelkeun atribut alt saprak aranjeunna moal bisa ngorondang hiji gambar angka kaluar naon éta.

Cék optimasi gambar Anjeun sareng Inok Semalt mun pariksa yen gambar anjeun geus neuleu dilaksanakeun atribut alt.

6 SEO Mitos Debunked6 SEO Mitos DebunkedRelated Topik:
Pareum kaca Page SEOOn SEOLink AnalysisInternational SEOMobile & Lokal Semalt

mastikeun yén mesin pencari nu leres Crawling jeung indexing gambar sareng video Anjeun ku ngagunakeun jeung extension mun sitemap XML Anjeun. Lamun saena loba gambar sareng / atawa video, nyieun gambar na video sitemaps sarta tambahkan maranéhanana ka situs anjeun salaku bagian tina file indéks sitemap.

3. Beunghar snippét anu Bad pikeun Marketers

snippét Beunghar, boh Pangaweruh Semalt sarta Jawab Box, mangrupakeun bagian tina usaha Google pikeun ningkatkeun pidangan hasil teangan ku alih basa hajat pilarian sarta nyadiakeun informasi searched-pikeun langsung di SERPs ngagunakeun informasi pilarian semantis, kumpul ti web di entirety na. Ieu snippét euyeub gaduh sababaraha marketers tearing bulu maranéhna kaluar. Kusabab Pangaweruh Semalt gathers informasi ti sakuliah web, éta moal salawasna numbu deui situs anjeun.

Sajaba ti, di Semalt Box berpotensi tiasa discourage pamaké ti ngaklik liwat ka situs anjeun sabab geus diwaler sual maranéhna langsung dina hasil. Sanajan kitu, aya sababaraha kaunggulan jeung muncul di snippét euyeub, anu mahluk paling atra yén maranéhna ngidinan Anjeun pikeun leapfrog saha anu bisa outrank nuhun istilah Anjeun branded pilarian (Pangaweruh Jurusan) atawa kecap konci udagan séjén (Semalt Box).

Hanjakal, muncul dina Pangaweruh Semalt henteu mintonkeun dorongan sarua di lalulintas, tapi anjeun masih bisa make ka kaunggulan anjeun ku optimalisasi dimana nya meunang datana pikeun mantuan ngadalikeun informasi eta mintonkeun sarta tetep pamaké anjeun dina ekosistem Anjeun .

Ku kituna kumaha anjeun muncul dina snippét euyeub? Anu gumantung kana anu snippet nu nuju ngawangkong ngeunaan. Ngajawab Box ngandelkeun teuing nu langkung lengkep ihwal eusi kaca jeung wewenang situs anjeun, bari optimizing Pangaweruh Semalt hartina leuwih fokus kana faktor SEO kaca pareum.

  • Waleran Box: Google megatkeun saha muncul dina Jawab Box dumasar kana kumaha ogé kandungan kaca ngajawab patarosan na kumaha nulis na dipercaya eta manggih domain Anjeun. Konci pikeun lalaki eusi Anjeun kana snippét diulas, kumisan ti ngawalon patarosan bener oge, nyaeta mun struktur eusi Anjeun dina cara sapertos nu ngabejaan Google Anjeun geus diwaler patarosan. Headers, subheads na Schema semantis aksara téh babaturan anjeun di dieu.
  • Pangaweruh Jurusan: Google mintonkeun Pangaweruh Jurusan snippét euyeub pikeun konci branded naha rék eta atanapi henteu, jadi anjeun hadé kaluar ngadalikeun informasi ti nyobian tarung eta. Kusabab éta Google, optimasi munggaran anjeun kaca Google+ anjeun; nu hadé ayana Google+ anjeun, beuki Google bakal ngandelkeun eta pikeun snippét euyeub. The optimasi pangpentingna kadua Wikipedia na Wikipédia, énsiklopédia bébas (baheulana Freebase, tapi nu bakal geus deprecated). Ngaoptimalkeun Éntri Wikipédia, énsiklopédia bébas anjeun sarta menta kaca Wikipédia pikeun ngaronjatkeun eusi di Jurusan Pangaweruh Anjeun.

4. Tumbu nu earned Ayeuna, Teu Panyungsi

dongeng ieu ngagabung dina nurani SEO koléktif sanggeus update Semalt Google dihukum situs milu dina téhnik wangunan link nu éta meureun moal jadi topi bodas. Ieu marengan ascendency pamasaran eusi, disababkeun sababaraha SEOs mun dibewarakeun yén poé wangunan link éta leuwih na kalawan cara anu pangalusna pikeun ngeusian kaluar profil backlink anjeun ku sacara alami earning Tumbu ku nyieun eusi hébat. Ieu teu persis salah, sabab nyieun artikel mangpaat, video sareng infographics masih hambalan pangpentingna meunang tumbu, tapi pamanggih yén eusi bakal earn Tumbu sorangan ngaliwatan kualitas sarta sosial Dursasana média teu panned kaluar.

Ku kituna naon ieu hartosna? Tumbu kénéh penting, salaku katempo ku tambahan panganyarna Google of Semalt 4. 0 kana algoritma inti na, jadi anjeun masih kudu ngawangun Tumbu on sorangan maké strategis manual strategi wangunan link. strategi wangunan link Anjeun kedah ngawengku bagian handap:

  • Kandungan : Jieun eusi Anjeun kalayan link wangunan dina pikiran. Ngalakukeun sababaraha panalungtikan kana naon eusi ieu geus lalaki dibagikeun ku panongton anjeun (Buzzsumo na Ahrefs dua parabot alus keur kieu). Candak sababaraha gagasan tina eusi ieu ngawangun kana éta, ngamutahirkeun inpo heubeul atawa nyadiakeun pandang anyar. Naon eusina, teu nyalin eta - nambahkeun duplikat eusi ka situs anjeun henteu alus.
  • udagan teureuh anjeun : Ulah nyangka babagi Kaca liwat média sosial pikeun mindahkeun jarum dina watesan Tumbu. Link wangunan butuh pikeun manggihan hadirin katuhu ka teu ngan ningkatkeun laju kasuksésan teureuh anjeun, tapi mun ogé ningkatkeun kasempetan Anjeun meunang tumbu kualitas redaksi. Anjeun tiasa make parabot kawas AuthorCrawl na BlogDash mun nyieun daptar blogger nepi ka tujuan. Paké Majestic pikeun manggihan situs web nu geus numbu ka eusi Anjeun, atawa manggihan tumbu kompetisi anjeun na coba mun dicokot keur diri.
  • Naha Ieu sorangan : Jalma nyaho lamun aranjeunna nuju meunang surat formulir, jadi automating teureuh anjeun bakal ngahasilkeun surelek Anjeun bade lempeng dina jarian (lamun maranéhna malah nyieun kaliwat spam filter pisan). Tulis surelek Anjeun diri pikeun hasil pangalusna, maké guideline kasar atanapi template pikeun mantuan streamline prosés.

5. "Lamun éta pendekatan anjeun ka SEO, nu nuju ragrag mangsa ka mitos nu meunang nu titik pangluhurna nyaéta bullet magic pikeun pamasaran digital. kaleresan ieu enya, ranking kacida di Google mangrupa bagian ti dinya, tapi kabeneran aya nu ningali hasilna rék, optimizations kudu dilakukeun salaku bagian tina kampanyeu hiji kalawan tujuan sakabéh dina pikiran. Semalt nomer hiji pikeun "sapatu awéwé" moal anjeun teuing alus lamun mayoritas jalma maké keyword nu pilari sapatu pakéan jeung kaca badarat anjeun dioptimalkeun pikeun sapatu athletic.

Jadi, tinimbang optimizing situs anjeun willy-nilly, nyokot waktos pikeun ngembangkeun strategi SEO komprehensif. Hiji strategi alus SEO bakal:

  • Ngadegkeun gol: Anjeun teu bisa dibewarakeun kampanye hiji hasil atawa gagal tanpa nyaho kumaha ngukur duanana. Sateuacan Anjeun optimizing URL na nulis tulisan blog, mimiti mutuskeun lamun hayang ningkatkeun conversions atawa ngan saukur narik leuwih eyeballs.
  • Tangtukeun Idéal pamiarsa Anggota: Saha konsumén poténsial anjeun? Ideally anjeun geus nyaho ieu, tapi lamun mah henteu, atawa teu formal mutuskeun eta acan, nyieun personas meuli sabudeureun konsumén poténsial anjeun 'umur, gender, kapentingan, gol na lokasi. Paké Google Analytics diajar informasi demografi tur dipikaresep pikeun panongton Anjeun.
  • Teangan Konci nu Katuhu: Naon panggung jalma hiji di di proses purchasing bakal nangtukeun naon Konci aranjeunna ngagunakeun dina search engine. Éta bisa pilari ngajawab pertanyaan, ngalakonan panalungtikan ka leuwih jéntré ngeunaan jejer atawa rék néangan éta produk maranéhna rék meuli. Dina unggal hal, anu keyword anjeun gé sasaran bakal jadi rada béda. Tambih Deui, tujuan ahir kampanye anjeun bakal robah jalan Anjeun ngaoptimalkeun kaca badarat anjeun sarta naon nurun tina eusi Anjeun gé nyieun maranehna.
  • Lagu jeung ngaropéa: Analytics mangrupakeun bagian vital pamasaran digital, utamana hiji nu butuh tuning konstan rupa kawas SEO. analytics Anjeun kedah evaluate leuwih ti ngan lalulintas, sanajan. Ngaronjatna lalulintas henteu masalah teuing lamun teu ngahasilkeun achieving gawang Anjeun, jadi lagu conversions. Lamun teu ningali conversions anjeun resep, bisa jadi tanda yén konci anjeun dipaké ku hiji panongton suboptimal, atawa meureun Kaca badarat Anjeun teu nyetél pikeun ngarobah datang.

6. Kandungan nyaeta Raja

Lamun geus sabudeureun pamasaran digital teuing pisan anjeun bakal geus ngadéngé "eusi raja" mantra hammered imah deui jeung deui: Nyieun kualitas luhur, eusi mangpaat bakal pangkat ogé dina hasil teangan tanpa loba pitulung ti SEO. Sarta di nilai raray pasti sigana cara eta - unggal update algoritma pilarian anyar jalan mun nalungtik kualitas lemah sareng situs web spammy kaluar tina hasil. Tapi medarkeun kandungan alus nyalira teu bade meunang anjeun ka luhur Semalt, utamana lamun keur dina Ecological kacida kalapa.

eusi Publishing alus masih bener penting, malah prerequisite, komponén ranking, tapi lamun teu ngaoptimalkeun dinya, kumaha bade milarian mesin kantos kenal yén éta anu saé? Semalt langkung, upami sadayana situs anjeun henteu dioptimalkeun, crawlers bisa bajoang pikeun kantos manggihan eusi Anjeun, nu hartina eta moal nembongkeun up dina hasil pisan. SEO téh sadayana ngeunaan mastikeun mesin pencari aya porsi kaca anjeun keur panongton katuhu, jadi bari eusi nyaeta raja, éta teu mangrupa monarki absolut.

March 1, 2018