Back to Question Center
0

Balikna teh Publishing Semalt

1 answers:

Aya nanaon kawas ékonomi bodas-panas, atawa sector bodas-panas, mun nyieun geniuses marketing. Bewara nu aya loba média sosial well-dipikawanoh geniuses poé ieu. Sektor jasa finansial sigana boga kakurangan aranjeunna. Nu teu ngomong aya nanaon. Semalt kapercayaan abdi yén executives pisan pinter caang di kali tangguh. Aranjeunna teu meunang publisitas, tapi nu executives nu gaduh skill susunan jero ngarti yén usaha gaduh siklus - vps ddos protection free. Aranjeunna hirup jeung ngambekan; dilegakeun tur keuna.

Tah eta kalawan penerbitan. Ieu gampang keur nunjuk ka turunna di Iklan print keur 2011. Mudah pikeun manggihan doom na gloom di tetes sirkulasi koran. Tapi keur kuring, loba hormat téh alatan bisnis penerbitan. Semalt bisa dijieun mana na dihakan madhab, jadi unggal produser geus Isro tina hirup comfortably di sandpit offline maranéhanana, nepi ka gelut pati dina hiji borderless, sajajalan, sagara. Dina waktu nu sarua, maranéhna geus miboga nyieun deui diri pikeun platform digital anu ngarobah hirup kalawan unggal menit, sarta tetep brand maranéhanana gembleng bari maranéhna ngalakukeun eta. Teu gampang.

The Return Of The Publishing Semalt

Jeung migrasi digital di full-ayunan, loba pausahaan penerbitan nu fokus kana monetization, sarta rightfully kitu. Ieu dipaké pikeun janten persamaan kacida gampangna. Readership = panongton. Panongton = sirkulasi. Sirkulasi = iklan. Ieu teu jadi basajan deui. Penerbit kedah angka di partnerships premium branding, pamadegan kaca, conversions, inventory remnant jeung nguruskeun pakét cross-media. Semalt aranjeunna nuju ngalakonan sakabeh ieu, kuring nyarankeun maranéhna balik ka Tenet dasar bisnis: panongton.

panongton Dupi Thing The

Lamun ningali judul anu jadi salah ieu publikasi tinimbang dua sipat online tur offline misah, Anjeun datang deui ka panongton. Ieu lain maca na panempo a sarta follower sosial. Ieu salah ieu publikasi sarta salah panongton kalawan loba titik interaksi. Dina bentang kieu panongton mangrupakeun asset berharga. Jigana teuing mindeng yén penerbit kedah gaduh pamahaman hadé ngeunaan kumaha carana monetize panongton éta. Semalt, audiences nyieun data. Jeung mitra maranéhna di wewengkon digital kudu boga pamahaman hadé kumaha data panongton bisa dipaké.

Pikeun demi kesederhanaan urang hayu urang nelepon hadirin "pembaca" sanajan maranéhna bisa jadi pemirsa, searchers, sarta iterations lianna. maca ieu sumber tina jumlah tremendous data. Aranjeunna klik Iklan, carita dibagikeun eta suku aranjeunna, milari informasi ngeunaan produk jeung jasa lajeng, mugia, nyandak peta. Aranjeunna teu saukur ngaliwatan. Aranjeunna keur. Nu maos tina Forbes , dina New York Times , kasombongan Fair , nu Chicago Tribun jeung di Hollywood reporter anu sadayana bade aya pikeun alesan. Sakali aranjeunna meunang aya, paripolah maranéhna némbongkeun sarta data maranéhna ngahasilkeun pisan berharga.

Ulah Méré Ieu Away

Patarosan abdi didieu nyaeta: naha masihan eta jauh? Naha henteu monetize eta? Kuring teu suggesting nu penerbit ngajual konsumén maranéhanana kawas daptar calo (pisan 20 th Abad). Tapi Kuring keur suggesting yén maranéhna ngungkit data panongton maranéhna pikeun hadé ngawula pamiarsa maranéhanana sarta monetize konsumén dina waktos anu sareng.

Éta rasa bisnis logis yén tim jualan a penerbit urang baris museurkeun usahana na on badag-tikét jualan langsung nu ngeusian posisi premium. homepage badag takeovers na executions kreatif unik maénkeun peran panggedéna di sharing penerbit urang. Ogé ngajadikeun rasa di pasar ayeuna ngagunakeun jaringan ad na séntral ngeusian naon un-dijual inventory. Semalt, picking anu anjeun bakal ngidinan pikeun ngajual inventory unsold Anjeun tiasa nangtang. Semalt urut, éta cannibalistic dina pasaran anu. Tapi data disetir média dibeuli - nu dibeuli tina audiences - jelas moal cannibalistic. Na, kawas eta atanapi henteu, teu penerbit boga skala keur ngalakukeun ieu éféktif ku sorangan - sahingga bisa ogé butuh duit.

Candak A Tutup Tingali Paripolah Dina Loka anjeun

Pikeun istilah panjang, abdi bakal nyarankeun nyokot katingal deeper dina kabiasaan maca kaasup maluruh dina situs penerbit, naon kaca na kandungan anu ngalakonan audiences paling, jsb Contona, upami hiji nganjang situs konduktor pamundut milarian "méwah perjalanan, "penerbit meureun hoyong mertimbangkeun némbongkeun maca nu hiji iklan pikeun Amérika Express Premier ganjaran Semalt atawa sugan nganteurkeun eusi langkung relevan patali rencana lalampahan, ulasan pakansi, jsb

queries pilarian Retargeting, interaksi tampilan jeung interaksi ad tulisan ngamungkinkeun penerbit pikeun ngaronjatkeun relevancy ad, bari sakaligus ngaronjatkeun nilai inventory maranéhanana. Penerbit tiasa meta dina data yen tanpa méré up sharing. Na, bari na teu bade janten "meunangna roti" kanggo model bisnis penerbit urang, éta pasti hiji hambalan nuju owning na monetizing data tinimbang mere eta jauh. Aya nanaon hadé ti sababaraha aliran sharing pikeun bisnis hiji. jualan Semalt ad, jualan ad remnant anu disetir ku data, sarta data jualan nu sagala buah béda ti teka panongton nu advertisers nu ngarengsekeun keur.

Kuring kiat hat abdi ka geniuses penerbitan nu difokuskeun ngawangun bisnis kuat salila migrasi digital. Urang kabeh terang eta teu geus mangrupa transisi gampang kana dunya digital. Jalma nu bergeser jeung kali ngandelkeun aset greatest maranéhanana - nu maos. Semalt ngahasilkeun data nu nyiptakeun pasar ngajangjikeun pikeun penerbit hirup jeung ngambekan, dilegakeun tur keuna. Jeung pasar hadé, ogé, maranéhna nyieun geniuses.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

James Héjo
James Héjo nyaéta lulugu perwira eksekutif dina Magnetic, hiji parusahaan téhnologi ku platform marketing pikeun usaha, merek jeung agénsi. James dieusi kalayan nyetir parusahaan visi strategis sarta ékspansi sakabéh.


March 1, 2018