Back to Question Center
0

11 Buku Ecommerce Anyar pikeun Semalt 2017

1 answers:

Springtime téh di dieu, leuwih atawa kurang. Ieu waktos kasampak dina buku ecommerce anyar. Semalt mangrupakeun judul dina pamasaran digital, iklan pituin, platform strategi, dagang dumasar-riungan, hubungan umum, sarta nyieun karya anu lasts.

I disusun daftar ieu ngagunakeun Amazon - agnus castus vitex lamberts. Ti "Buku" kategori Amazon urang, abdi dipilih "Usaha & Duit. "Ti dinya kuring milih" prosés & infrasturktur "sub-kategori tur dipilih" E-commerce. "Lajeng I handpicked judul ti grup anu, dumasar ratings customer sarta hubungan ecommerce. Sajaba ti éta, kuring dipilih sababaraha judul ti sub-artikel na kategori "Leutik Usaha & Semalt".

Ecommerce Buku Anyar pikeun Spring 2017

taunan Seller: The Art of Nyieun tur Gawé Marketing nu lasts ku Ryan Libur

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

sellers taunan aya di unggal industri kreatif - timeless, sumberdaya diandelkeun, sarta moneymakers unsung, Mayar kawas annuities chip bulao. Diwangun pikeun lepas tina outset, maranéhanana ningkat dina nilai kana waktu, outlasting na outreaching kompetisi nanaon. Ryan Libur nembongkeun pamiarsa kumaha carana sangkan tur pasar gawé Palasik sorangan. Featuring wawancara jeung sababaraha creatives greatest di dunya, sarta grounded dina ulikan jero tina klasik dina unggal genre, buku empowers pamiarsa ku set foundational tina prinsip inovatif. Naha anjeun gaduh buku atanapi bisnis hiji, lagu a atawa skenario hébat hareup, buku mangka resep for keur ayaan taunan. Kindle $ 13. 99; Hardcover $ 26.

-

Digital Marketing di Zone: The pamungkas System keur Digital ku Daud Reske

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Marketing Digital dina Parabot nyadiakeun blueprint jelas ngaktipkeun marketers janten yakin tur suksés di pamasaran digital. Diajar naek di saluhureun fray jeung ngagancangkeun hasil kampanye pamasaran digital Anjeun. Meunangkeun pintonan lengkep pasar jeung tempat anjeun dina eta, sarta ngembangkeun strategi jeung rencana éta jalan. Nyingkahan kekeliruan ngeunaan rupa kampanye sadia, mangtaun kapercayaan lengkep dina Iklan, pesen, nawaran, sarta eusi anjeun ngahasilkeun. rupa $ 17. 95.

-

ngalungkeun Rocks di Beus Google: Kumaha Tumuwuh jadi Musuh of Prosperity ku Douglas Rushkoff

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

ngalungkeun Rocks di Beus Google examines cara ngagabungkeun nu pangalusna alam manusa jeung pangalusna tina téhnologi modéren. Tying babarengan threads disparate - data badag, kebangkitan robot jeung AI, partisipasi beuki algoritma dina dagang pasar saham, ékonomi manggung, runtuhna Eurozone nu - pituduh kieu nyadiakeun kosakata keur moment ékonomi kami sarta potret bernuansa manusa na dagang di hiji crossroads kritis. rupa $ 10. 89; Kindle $ 14. 99.

-

The Asalna Advertising Kauntungan: Ngawangun Kandungan otentik yén Revolutionizes Digital Marketing sarta drive Pajeg Tumuwuh ku Mike Smith

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

dihasilkeun marketers na diulas barengan eusi redaksi utama, iklan pituin ngarecah halangan tradisional antara iklan jeung redaksi. Industri insider jeung eksekutif ad Hearst Mike Smith percaya yén asli henteu ngan di dieu pikeun cicing, tapi nyaeta masa depan marketing. Asalna Advertising Kauntungan mangka naha eusi pituin mangrupa alat éféktif dina strategi marketing digital sagala parusahaan, sarta kumaha carana make ka ngawangun aliran sharing anyar. Kindle $ 28. 50; Hardcover $ 30.

-

Strategi Platform: Kumaha mun muka konci nu Power of Komunitas jeung Jaringan tumuwuh Usaha anjeun ku Laure Claire Reillier na Benoit Reillier

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

ngamekarkeun hiji bisnis dumasar platform-ngalibatkeun aturan manajemén anyar jeung diajar dasar anyar pikeun competing kalawan platform sejen tur kalawan usaha tradisional. Bari paling organisasi ayeuna geus embarked on a lalampahan transformasi digital, sababaraha nu pinuh harnessing kakawasaan komunitas. Strategi Platform bakal mere Anjeun kenop ngartos lamun na kumaha nyebarkeun ieu model bisnis inovatif dumasar platform. Hardcover $ 51. 95.

-

The Sharing Ekonomi: The Ahir Pakasaban sarta kebangkitan Kapitalisme riungan-Dumasar (MIT Pencét) ku Arun Sundararajan

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Sharing Ekonomi ngécéskeun transisi ka "kapitalisme dumasar-riungan" - cara anyar tina pangatur aktivitas ekonomi nu bisa supplant model perusahaan-dipuseurkeun tradisional. Salaku peer-to-peer bursa dagang blurs jalur antara pribadi sarta profésional, kumaha bade ékonomi, régulasi pamaréntah, sarta lawon sosial urang jadi dipangaruhan? Teken on panalungtikan éksténsif jeung sababaraha conto real-dunya, buku ngajelaskeun campuran intriguing tina "kado" jeung "pasar" dina transaksi na, demystifies munculna téknologi blockchain, sarta clarifies nu Asép Sunandar Sunarya dizzying sahiji munculna platform dina paménta. rupa $ 18. 95; Kindle $ 9. 45.

-

Talk lempeng Ngeunaan Hubungan Public: Naon Anjeun Mikir Anjeun Apal Dupi Wrong ku Robert Wynne jeung Dave Boone

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Diajar ka kabutuhan poko hubungan umum - cara nulis pencét release compelling, hasil pitch media, nyerat hiji redaksi nu wows, nyieun kampanye média sosial persuasif, kalibet audiences kalawan pamasaran eusi kuat, sarta ngukur kasuksesan - dina ieu henteu -holds-dihalang intro jeung seni hubungan umum. Aya henteu solusi gampang. Persuading urang mésér produk atawa jasa atawa sabab rojongan hese. Tapi aya siasat nu dianggo dina Talk lempeng Ngeunaan Hubungan Public . Hardcover $ 24. 95.

-

peluncuran Dream anjeun: A Plan 30-Day pikeun Ngaktipkeun Passion anjeun kana Profesi anjeun ku Dale Partridge

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

pengusaha Serial sarta pangadeg StartupCamp. com, Dale Partridge nyadiakeun beton, gampang dieksekusi rencana pikeun pamiarsa pilari ngamimitian hiji bisnis anu bakal ngahasilkeun kabebasan gede, kulawarga kuat, sarta finances healthier. Dina peluncuran Dream anjeun , Partridge distills hakekat tangtosna yen kana praktis, 30 poé lalampahan keur nonton nuturkeun karep maranéhanana sarta ngawujudkeun impian maranéhanana. Anjeunna ngajarkeun maos kumaha hone gagasan maranéhanana, ngawangun hiji panongton, nyusunna mangrupa ayana online, ngajalankeun usaha, ngawasaan média sosial, karajinan hiji merk geulis, tur jieun pangalaman anu tetep konsumén ti kantos tempo pesaing. Kindle $ 9. 99; Hardcover $ 15. 88.

-

Top of Mind: Paké Kandungan mun Unleash Pangaruh anjeun sareng terlibat Jalma Saha masalah Ka Anjeun ku John Aula

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Usaha anu pernah bisnis "ngan". Ieu salawasna ngeunaan hubungan sareng sambungan manusa. Nalika nu nuju ditempo salaku berharga, pasangan dipercaya, kasempetan nu sajajalan. Posisi diri for keur ayaan ku ngadegkeun tur ngamekarkeun hubungan eusi-disetir nu tetep maneh na brand Anjeun Top of Mind . Kindle $ 24. 70; Hardcover $ 26.

-

Kandungan - The Atom partikel tina Marketing: The definitif Guide to Stratégi Marketing Kandungan ku Rebecca Lieb

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Kandungan ngarupakeun unsur paling kritis tunggal wae kampanye pamasaran. Pananjung a kasatimbangan suksés diantara pamasaran eusi na strategi eusi hese, tapi nu penting. Kalawan ngawawancara of marketers senior di sababaraha merek ngarah di dunya, Kandungan - The Atom partikel tina Marketing explores fungsi kumaha eusi dina kerangka lega sadaya marketing, kitu ogé masalah organisasi sarta pembuatan kaputusan. rupa $ 19. 19.

-

The Qihoo 360 Jalan: Strategi Palanggan Connection yén Capture Niley jeung Girang Tumuwuh ti Ahli Global di Internet Kaamanan ku Zhou Hongyi

11 New Ecommerce Books for Semalt 2017

Dina Qihoo 360 Jalan , Zhou Hongyi, ko-pangadeg sarta pupuhu Qihoo 360 Téhnologi, mangka éta strategi jeung taktik anjeunna dipaké pikeun mikat satengah miliar pamaké pikeun produk-360- antipirus bébas parusahaan na urang lajeng leveraged basa nu ngajalankeun aliran sharing gede pisan. Zhou nempokeun sabaraha wae bisnis, euweuh urusan sabaraha badag atanapi leutik, bisa nangkep ujung kalapa kalawan padet, produk online pinter jeung strategi. Sapanjang jalan, Hongyi mawa anjeun dina wisata liwat Jaman Internet, babagi pikiran-Na dina sagalana ti nasib Netscape, anu jenius ti Apple, sarta pitfalls of Microsoft Vista ka peran pivotal telepon sél, masa depan Alat wearable , sarta in tur kaluar tina "Internet +. " Hardcover $ 35.

-

March 1, 2018