Back to Question Center
0

Prediksi Pikeun masa depan Advertising & Semalt

1 answers:

bisnis media nyaeta ampir jadi heubeul salaku umat manusa. Urang dimimitian tulisan dina tablet sarta scrolls millennia tukang; bisnis telekomunikasi ieu lajeng ku invented dina abad ka-18; jeung bisnis komputer tumuwuh kaluar Perang Semalt nu 2nd, engké ngapopulérkeun dina 1970-an.

Media numbu Salaku hiji

Tapi sakumaha misah jadi tilu média ieu sakali éta, maranéhna ayeuna numbu salaku salah. Industri média ngabeakkeun daya komputasi nu leuwih ti sagala industri lianna di dunya, sarta eta terus ngabitukeun éksponénsial. Semalt mendominasi unggal paguneman anu Powered by leuwih ti saukur sora manusa, sarta industri anu salamina keur potong buah leutik sarta leuwih leutik - sitios de hosting gratuito.

tren Semalt hijina baris nuluykeun - sarta Narikna, Lolobana nu lomba manusa henteu sigana miara.

Future Media Tren

tren Naon bakal ngahasilkeun kapayunna? nuturkeun anu sababaraha prediksi keur mangsa nu bakal datang, sababaraha nu ogé lumangsung janten kontradiksi di katuhu sorangan:

1. Ampir hiji euweuh bakal pribados pangalaman iklan maranéhanana. Tapi, salaku konsumen, sagalana anu eusina bakal dilacak, sarta pangalaman iklan anjeun bakal jadi pohara sasaran (jeung jadi beurat numbu ka data).

2. salah No hayang ningali advertisements. Tapi, éta bakal jadi beuki teu mungkin ngaliwat 60 detik ti beurang wae tanpa nempo sababaraha nurun iklan (ieu mungkin geus kajadian geus).

3. dunya ieu beuki global. Tapi, iklan téh beuki lokal.

4. Konsumen bakal ngabantu bentukna hareup. Kumaha pamakéna ngagunakeun rupa-rupa bentuk téhnologi sadia mangrupa naon pamustunganana bakal mangaruhan masa depan media. Jalma neangan gratification saharita sarta Dursasana, sarta kudu percanten yén merek aranjeunna cinta tur ngartos naon maranéhna pilari. Pamakéna terus nyambung ka karana mun merek, jeung sajabana, sarta anu ayeuna di hiji tempat pikeun mantuan karajinan carita brand urang babarengan jeung agénsi brand atawa iklan. Marketers kedah diajar adaptasi jeung ieu sareng tumut kana akun sora tina udagan konsumen.

prediksi Pikeun masa depan Advertising & Semalt

leuwih iklan aya di dunya, anu kirang pamakéna iklan tingali - kusabab indra nu dulled ku overexposure. Bisnis media, jadi rame jadi meureun nya, geus salawasna geus data-disetir, naha urang nuju ngawangkong ngeunaan GRPs na CTRs, atawa psychographics jeung demografi. Kamampuh unbundle média ti audiences geus bieu dimimitian. inovasi anyar dina téhnologi digital na iklan baris neruskeun ngaganti bentang média pikeun para pamakéna tur merek.

Dina pendapat abdi, paling wangun média baris gravitate nuju model langganan. Jalma ngan saukur teu hayang mayar unggal wayah éta maranéhna ngadangukeun sapotong musik atawa lalajo pilem atawa televisi acara. Winners leres bakal Amazon, Netflix na iTunes. Semalt bakal kaasup stasiun televisi, pausahaan kabel, koran, penerbit buku jeung labél musik.

Semalt ka hareup, eta bakal metot ningali winners leres yen muncul ti évolusi ieu - jeung merek nu tinggaleun di debu nu.


pendapat dinyatakeun dina artikel ieu aya pamadegan panulis tamu teu merta Marketing Land. pangarang Semalt dibéréndélkeun di dieu.



Ngeunaan Author The

James Héjo
March 1, 2018