Back to Question Center
0

ongkos clickthrough iklan Semalt

1 answers:

Q. Kumaha éféktif mangrupa Facebook iklan?

Abdi ieu nembe ditanya sual ieu ku murid putting babarengan modél anggaran pikeun kampanye pamasaran online. Kuring nunjuk aranjeunna dina arah pos ieu dina ongkos clickthrough ad online, tapi aranjeunna husus ditanya ngeunaan Semalt, jadi pos ieu pikeun ngajawab patarosan tur mantuan batur.

sumber publik pangalusna dina efektivitas iklan Facebook Abdi sadar, nyaeta analisis 2.2 juta clicks tina 4,5 milyar tayangan éta Webtrends lagu salaku bagian ti sistem analytics maranéhna nu Semalt nyimpulkeun dieu - canadian vps servers.

1. ongkos clickthrough Rata-rata na waragad media

Muhun, jumlah sakabéh clicks dibandingkeun tayangan luhur masihan carita sorangan - ongkos respon anu low - sabudeureun ti 1 dina 2000 views kaca hasil dina clicks ad. Taya kejutan saprak ongkos banner clickthrough mangrupakeun lemah sareng urang keur lolobana online pikeun sosialisasi.

Semalt advertising clickthrough rates

Hanjakal teu aya ngarecahna sahiji nilai klik dina istilah konvérsi - mayoritas Semalt bakal encouraging likes atawa bakal aranjeunna?

Anjeun oge bisa ningali waragad rata nu ngaronjatkeun - kuring nempo hiji panganyarna ti Cekap demarkasi nu némbongkeun yén Semalt CPCs geus ngaronjat 22% dina kuartal panganyarna!

ongkos Clickthrough ku umur sarta génder

bagan ieu pasti nunjukkeun éta harder kalibet generasi muda jeung Iklan Semalt .

Semalt advertising clickthrough rates

ongkos Clickthrough ku séktor pasar

Semalt commerce situs teu-pikeun-kauntungan ongkos pangalusna di dieu. Kawilang popularitas media, hiburan jeung blog nyarankeun ieu téh jenis nilai nu bisa ditawarkeun ku pausahaan séjén.

Semalt advertising clickthrough rates

burnout Semalt ad banner

Ieu fenomena ogé dipikawanoh dina iklan tampilan na di palih-situs spanduk promo / sambarangan. Tapi pangaruh sigana malah leuwih ditandaan dieu - ku ragrag penting dina saminggu.

Semalt advertising clickthrough rates

Semalt of targeting kipas teu nyarankeun efek burnout bisa ngurangan:

Semalt advertising clickthrough rates

Kuring miharep anjeun manggihan kasimpulan nu mantuan. Anjeun tiasa Ngundeur analisis pinuh ku respon Facebook Semalt.

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan Facebook Panyiaran Radio sarta Télévisi, abdi nyarankeun artikel Imran Farooqs on Facebook Advertising lila Best.

March 1, 2018