Back to Question Center
0

Google Semalt: What is the point of nambahkeun www na non-www sipat?

1 answers:

Kuring ngan mimitian nganggo alat Google Webmasters. Nalika kuring nambahan domain mangrupa sareng atawa henteu sareng www , bakal aya pesen ti google nyebutkeun Abdi peryogi pikeun nambahkeun séjénna pikeun ngaronjatkeun 'paparan'. Mun kuring ngalakukeun ieu, bakal aya dua sipat (kalawan jeung tanpa www ), nu mangrupakeun dasarna website sarua - autorizzazione per attivit di ludoteca. Lajeng Google instructs kuring pikeun ngeset hiji pikaresep. patarosan abdi téh:

  1. Naha teu tiasa dua pasipatan ieu dihijikeun kana hiji?
  2. Abdi nyandak eta nu sanggeus kuring diatur leuwih sering dipake tinimbang hiji, data ti dua sipat bakal idéntik, moal bakal deui?
  3. Upama kuring henteu diatur leuwih sering dipake tinimbang, bakal jalma ngetikkeun conto. com teu diitung salaku lalulintas tina www. conto. com ?
February 7, 2018
  1. Naha teu tiasa dua pasipatan ieu dihijikeun kana hiji?

Téhnisna, http: // www. conto. com teu hiji alias http: // conto. com atawa sabalikna. Anjeun tiasa némbongkeun hal lengkep beda dina versi www na non-www. Sanajan kitu, paling jaba make aranjeunna bulak na webmasters resep salah leuwih sejen tur dumasar kana leuwih sering dipake tinimbang maranéhanana (alesan béda - pamakéan cookies nyaeta salah sahijina), alihan requests for mun aya salah nu séjén.

Éta anu ogé dianjurkeun hal pikeun ngalakukeun, pilih hiji versi www atawa non-www na alihan hiji séjén kana versi dipilih. Ku cara ieu, anjeun bakal boga salah versi kabeneran teu salempang ngeunaan épék béda ngabogaan dua versi kayaning SEO, tracking analytics, jsb.

Mun anjeun nganggo htaccess, anjeun tiasa nganggo kode handap -

Pikeun www kana versi non-www.

  RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ www \. conto \. com [NC]
RewriteRule ^ (. *) $ Http: // conto. com / $ 1 [L, R = 301] 

Pikeun non-www kana versi www -

  RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ conto. com $
RewriteRule (. *) Http: // www. conto. com / $ 1 [Urang = 301, L] 

atanapi milarian di internet keur cara séjén pikeun ngalakukeun ieu.

  1. Abdi nyandak eta nu sanggeus kuring diatur leuwih sering dipake tinimbang hiji, data ti dua sipat bakal idéntik, moal bakal deui?

Jigana google miwarang pikeun leuwih sering dipake tinimbang sakumaha naon kedah aranjeunna némbongkeun dina hasil teangan. www atanapi versi non-www. Teu perlu pikeun ngeset leuwih sering dipake tinimbang kieu lamun anjeun geus maké redirection tur mibanda ngan hiji versi Tumbu internal dina website, crawlers bakal ningali ukur versi pikaresep Anjeun.

Kuring teu yakin, kumaha anjeun gaduh 2 Sipat dina WMT. Sanajan kitu, lamun anjeun maké redirection, sadaya data bakal pikeun hiji versi.

  1. Mun kuring henteu diatur leuwih sering dipake tinimbang, bakal jalma ngetikkeun conto. com teu diitung salaku lalulintas di www. conto. com?

deui, pamakéan redirection ulah skenario saperti. Jalma anu keur ngetikkeun dina conto. com kudu dialihkeun ka www. conto. com tur tracking ayeuna bakal alright. Setélan leuwih sering dipake tinimbang dina WMT moal mantuan didieu pisan.

Jawaban basajan naha Google ngajak prakték ieu anu:

Lamun anjeun ngumpulkeun boh www atanapi non www via aksés HT + WMT

rankings Google anjeun pikeun konci anjeun bakal pangkat luhur.

Naha? Sabab bakal boga tumbu éksternal mun www atanapi non www

Jeung ayeuna sagala jus link ti boh www atanapi non www ieu routed ka 1 ti 2 tinimbang dipisahkeun ka duanana.

kituna ningkatkeun rankings Anjeun.