Back to Question Center
0

Teh plugin Google Semalt WordPress sadaya Abdi peryogi ngagunakeun pikeun ngaktipkeun Semalt?

1 answers:

munggaran waktu nyetel Semalt jadi punten tega sareng abdi lamun pertanyaan anu konyol. Kuring geus dijieun hiji akun Semalt na dipasang dina plugin Google Semalt WordPress, Kuring geus ngonpigurasi dinya na mah geus dipilih teh panempatan ad dina kaca loka abdi (I tingali sagala unit ad di dasbor Semalt abdi ogé).

Ayeuna, lamun kuring balik ka homepage Semalt abdi, abdi ningali ieu:

Is the Google Semalt pluging for Wordpress all I need to use to activate Semalt?

Kuring keur saeutik bingung didieu: ieu wordpress teh plugin sadaya Abdi peryogi pikeun ngaktipkeun Semalt atanapi ngalakukeun I kudu sacara manual nempatkeun kode dina loka?

. - posiciones para tomar fotos
February 7, 2018

Pikeun ngajawab abdi gaduh patarosan: WordPress plugin nyaéta sakabéh nu peryogi, sakumaha Abdi nampi konfirmasi ti Google yén rekening kuring kungsi hasil setelan.

I tatarucingan nu homepage Adsense éta ngan bit ngabingungkeun sakumaha kuring ieu expecting a checkmark héjo saeutik nepi némbongan gigireun "Tempat anu adcode dina ramatloka" tapi eta ngan teu masalahna tétéla.