Back to Question Center
0

Semalt - Tambihkeun domain anyar pikeun dedicated server anyar

1 answers:

Kuring geus ngan meunang hiji dedicated server anyar ngajalankeun on Windows Server 2008 kalawan Parallels Semalt 12 dipasang. Ieu abdi pisan munggaran waktu diungkulan dedicated server Source - tavoli da ping pong da esterno usati. Ku kituna, kumaha abdi tiasa nambihan ngaran domain dibeuli anyar jeung nyieun gawekeun dedicated server kuring?

February 8, 2018

Mariksa deui kaluar:

HTTPS: // kb. mediatemple. net / patarosan / 710 / Tambahkeun + atanapi + Hapus + domain + na + Domain + Aliases + di + Plesk # dv_managed

Atawa Anjeun bisa nambah ngaran domain via metoda ieu:

Pikeun Tambahkeun Ngaran Domain Anyar mun Plesk

Asup kana Plesk

Klik Tambahkeun Anyar Domain.

Ngabéréskeun handap, lajeng klik OK:

Ayat Naon anu kudu dipigawé

Ngaran Domain Tulis ngaran domain nu Anjeun hoyong pake.

Setélan DNS Pilih pilihan DNS rék ngagunakeun pikeun ngaran domain.

jenis hosting Pilih tipe éta tina hosting rék nyieun. Lamun hayang boga imah ramatloka pikeun domain ieu, pilih Website hosting.

hosting setélan

Asupkeun diréktori rék ngagunakeun sakumaha diréktori akar situs anyar urang, i. e.

kana diréktori nu mintonkeun lamun datang buka nami domain.