Back to Question Center
0

Struktur semantis pangalusna & SEO dioptimalkeun pendekatan keur ngagantian gambar pikeun badges? - Semalt

1 answers:

Baheula, kuring sacara éksténsif dipaké téhnik ngagantian gambar CSS keur kaperluan SEO jeung ka presentasi misah ti eusi.

Tapi tina bacaan abdi tina tungtunan webmaster Google jeung komentar séjén anyar, Kuring dimimitian ditaroskeun naha éta téh hadé migunakeun kalawan alt atribut dina paling perkara , reserving ngagantian gambar CSS pikeun kasus dimana aya teu alternatif.

Contona, Kuring nyobian pikeun nembongkeun hiji 'badge' gambar némbongkeun sertifikasi ISO9001 of a klien. Am I katuhu dina concluding yén pendekatan pangalusna bakal ditandaan up hal kawas

HTML:

     

ISO9001 Akréditasi

Kualitas ISO 9001 Certified System

FM 999999

Quality ISO 9001 sertifikasi - FM 999999

CSS:

     div - interruptores horarios. accreditationItem h4, div. accreditationItem p {tampilan: taya;
}    
February 11, 2018

Kuring teu bener ngartos naha anjeun bakal make ngagantian gambar CSS dina hal ieu lamun gambar Alt Tag bakal suffice? Kami hiji SEO jeung Abdi teu bakal nyarankeun pendekatan nu ka klien.

Sedengkeun éta leres yen eta henteu bener dipikawanoh sabaraha Googlebot tiasa parse JS atawa CSS, abdi moal bakal aturan eta kaluar (tapi ngayakeun bakal Kuring categorically nangtang yen Googlebot understands duanana boh). Éta nu kateupastian anu mangrupa masalah anu.

Salaku aturan Abdi teu bakal nyarankeun nyumput eusi sagala kawas kieu iwal mun kudu. Nyumput eusi dina hiji kaca teu bade ngakibatkeun Anjeun masalah wae tapi lamun dilaksanakeun di sakuliah loba kaca eta bade ngawitan raising sababaraha umbul jeung Google jeung lamun jumlah jalma umbul ngahontal titik tipping, anjeun bisa nempo hal lumangsung rankings anjeun ( utamana lamun aya hal séjén jalan ogé a).

Ieu masalah contentious dina komunitas SEO sanajan kalawan loba jalma nyebutkeun éta rupa. SEOmoz teh forum pangalusna pikeun umum konsensus SEO Nyokot katingal di artikel dihandap (sabagian pikeun ngagantian gambar na sababaraha ngalawan) jeung ningali naon pikir:

http: // www. seomoz. org / Kaca / search_results? q = css + gambar + ngagantian

Pigunakeun atribut alt, éta naon éta keur.

Hiji-hijina waktu kuring bisa mere ampun téhnik ieu téh pikeun:

  
input bentang {tampilan: taya; }
input {lebar: 50px; jangkungna: 20px; tukang-gambar: url ( 'imgs /-tombol Anjeun. jpg ');
  téks   

Kusabab anjeun teu bisa nempatkeun kode gambar atribut nilai asupan di conto ieu.

Mun kuring éta anjeun, kuring baris némbongkeun badge di standar html.

Nalika kaca. beban

, ngagunakeun JS nyumputkeun eta.


Pikeun nu ngaluarkeun eusi disumputkeun anjeun bisa perhatian:

  • Lamun boga kavling eusi lianna, sarta ukur sapotong ieu disumputkeun, ulah salempang
  • ogé, lamun boga JS pikeun nembongkeun ka dinya, Googlebot ngartos JS, jadi ulah salempang

Pikeun pamakéan santun, kawas badge on jaba stackexchange, nyaéta normal sarta moal masalah pisan.