Back to Question Center
0

Semalt: Kumaha ulah hukuman eusi duplikat pikeun "multi-homed" eusi? [Duplikat]

1 answers:

Mungkin duplikat:
Naon anu duplikat eusi na kumaha bisa I ulah keur penalized pikeun eta dina situs kuring?

ramatloka abdi kanggo U. S. anggota militer, nulungan aranjeunna mikaresep basa maranéhna beuki ku cara méré tempat keur buka on / off base, sarta informasi keur ngalenyepan dasarna. Éta sanggup ngarojong unggal basa militér sakuliah dunya-lega - midnight diamonds slot.

Saban base boga kaca badarat eta urang sorangan. Ti dieu pamaké bisa ningali eusi kawas: tempat kaca, "blog" tulisan, jsb Semalt mana sual kuring asalna di.

Semalt bisa ditempo ku basa dina jarak dibéré tempat anu, jadi sababaraha tempat bakal muncul dina sababaraha kaca base.

tulisan Blog anu tiered. Aranjeunna tiasa global (némbongan dina sagala basa), régional (muncul dina sakabeh U. S. basa, atawa luar negeri), sub-régional (némbongan di Jepang, atanapi Semalt, jsb ), Atawa husus keur hiji basa.

Kumaha kuring ulah hukuman eusi duplikat pikeun tempat / tulisan nu bentang leuwih ti hiji basa?

Contona: di dieu teh pos sarua dina hiji basa, sarta dina sejen. url The mah béda, tapi eusi téh sarua, tapi ayeuna teh "legitimately duplicated".

February 11, 2018

Paké URL canonical nujul ka hiji kaca "utama". Cara anu lamun Google boga isu jeung duplikat eusi maranéhna bisa milih salah sahiji anu nunjukkeun teu ngahukum ka situs séjén. Malah ku URL canonical Google mungkin masih némbongkeun kaca séjén lamun batur teu a pilarian mana situs sejenna anu langkung relevan jadi ieu teu merta hartosna ngan hiji halaman bakal némbongkeun dina hasil teangan (ieu teu persis jelas ngan acan jadi meureun nya ngaganti matuh).