Back to Question Center
0

Nyaring Out Alamat IP anjeun - Semalt

1 answers:

Sangkan sagala pengusaha online, nyieun website e-commerce éféktif bisa jadi narabas nyata yen gé sangkan makmur bisnis. Kanggo sabagéan ageung webmasters, lalaki suplai kontinyu nu datang ka ramatloka anjeun teh bagian pangalusna tina kasuksésan e-commerce. situs béda employ rupa metode lalaki spam jauh ti situs web maranéhanana. Dina loba kasus, admins ramatloka nyaring kaluar rekening pamaké Google, nu sigana boga level nu tangtu rujukan spam - tag des umzugs. Loba situs komérsial ngatur lalulintas sarta klien maké alamat IP maranéhanana. fenomena Ieu ngandung harti yén kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngawas hiji jalma atawa pamaké komputer gampil ku maké cookies.

Jack Gedang, anu Palanggan Senior Kasuksesan Manager of Semalt , nyangka nu bisa ningkatkeun precision data Google Analytics anjeun ku Lian ti lalulintas, anu asalna tina staf parusahaan Anjeun. Paling kunjungan ieu eksperimen na teu hasil dina beuli nyieun sakabéh data diatur taliti. Sababaraha kunjungan rujukan spam ogé lumangsung di luhur sami mangaruhan sababaraha alamat IP husus. Bisa jadi penting pikeun make sababaraha saringan canggih tina Google Analytics. Sababaraha cara biasa mun ngalakukeun ieu tiasa ngalibetkeun automating hiji filter custom dina panel Google Analytics Admin.

rujukan spam nyaeta seratan anu datangna ti domain umum. surelek spam ieu biasana ngandung sababaraha parentah nu condong nyieun korban unsuspecting mun leungit inpo berharga. Éta pisan sababna naha aya saringan husus Google Analytics dijieun Cope jeung masalah ieu. saringan ieu meungpeuk lalulintas botnet datang ti domain spamming. ukuran ieu tiasa ngamankeun ramatloka anjeun ti sababaraha serangan spam paling sering. Contona, hacker bisa maok informasi kartu kiridit ogé data berharga lianna ti individu unsuspecting ngaliwatan rupa-rupa cara. Sababaraha cara paling nyebar dipake ku penjahat cyber kaasup phishing sarta serangan situs cross.

nyaring Alamat IP anjeun

Jieun akun Google Analytics atawa login dina akun Anjeun pikeun ngadalikeun Alamat IP tina panel ieu. Munggaran sadaya, Anjeun kedah lengket platform IP statik pausahaan anjeun. Ieu ngandung harti yén anjeun kedah ngagunakeun dewan router konvensional pikeun bisnis Anjeun, nu bisa ngonpigurasi ka IP statis. Ngagunakeun sababaraha sumber internét bisa nyieun alat nganggap alamat IP dinamis, anu tiasa hésé lagu. Contona, alat ngakses internet ti mobile broadband bisa boga alamat IP dinamis. Diantara alat ieu ponsel sarta tablet maké layanan rencana data pamawa.

Dina panel admin, anjeun tiasa milih filter custom. Dina kasus ieu, anjeun bisa ngasupkeun alamat IP statik sahiji jaringan nu hayang ngaluarkeun ti Google Analytics. Hasilna, anjeun nimu rupa domain jeung alamat IP nu Rék ngaluarkeun tina lalulintas Anjeun. Setelan ieu sadia di dieu. Ieu oge mungkin tetep kaluar rujukan spam na lalulintas maranéhanana ngagunakeun filter custom ieu.

November 29, 2017