Back to Question Center
0

Semalt Ahli: blocking alamat IP Pribadi

1 answers:

Operasi ramatloka kalawan data taliti tiasa bit hectic. lalulintas internal tur lalulintas dihoyongkeun geus mangaruhan operasi bisnis leutik sarta manajemén maranéhna sakabehna. Lalulintas dihasilkeun ti lingkungan internal kayaning lalulintas pagawe anjeun négatip bisa mangaruhan Anjeun bisnis tanpa pangaweruh Anjeun. karyawan Anjeun bisa didatangan Kaca teras klik deui, nurunkeun ongkos mumbul anjeun, hiji skenario anu ngabalukarkeun kecap konci ngarobah anjeun anu kirang rengking dina Google Algoritma.

Ivan Konovalov, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, warns yén sababaraha panyungsi kalawan Alamat IP anjeun nyata bisa skew data anjeun sarta rékaman bisnis sakabehna - distributeur eau chaude casselin. Ceuk para ahli IT, usaha keukeuh on generating lalulintas éksternal ti datang éksternal maranéhanana tinimbang lalaki lalulintas internal. Kabeneran, apdet panganyarna dina Google Analytics bisa mantuan boga usaha ngaluarkeun sarta meungpeuk ancaman jahat, lalulintas internal, sarta Classless Inter-Domain Routing, hiji skéma nu gawéna dina ngaganti sistem heubeul dipaké ku alamat IP kana leuwih anyar.

Spammers dipake dina penetrating kana akun anjeun sarta sneak ngaliwatan spammers referrer na scams tiasa ayeuna diblokir éféktif maké Google Analytics. Ngumpulkeun data beresih jeung akurat ti Google Analytics Anjeun mangrupakeun kahormatan kampanye anjeun. Sanajan kitu, fitur anyar jeung téhnik geus nempatkeun kana tempat pikeun mantuan firms badag sarta organisasi anu mibanda leuwih ti 100 pagawé ngaluarkeun alamat bulk IP tina laporan maranéhanana.

Kumaha mun nangtukeun jumlah CIDR di Google Analytics anjeun?

Classless Inter-Domain Routing (CIDR) mangrupa IP alamat strategi anu hade pikeun ngaganti schemes heubeul ka leuwih anyar. CIDR ilahar dipake keur organisasi jeung angka nu gede ngarupakeun karyawan. Lolobana, skéma nu geus dikedalkeun ku slash dina tungtungna keur ngagambarkeun jumlah individu dina rentang éta. Nu leuwih gede jumlah di ahir slash, anu Lesser jumlah staf Alamat IP.

Hiji organisasi kalayan jumlah gede individu geus disarankan pikeun nyewa ahli IT ngaluarkeun alamat IP, lalulintas bot, tur lalulintas internal mangaruhan data tina organisasi esteemed. Aya ogé aya hiji alat online nu nangtukeun jumlah alamat IP individu sadia dina situs dibikeun.

Tips on cara nyieun tempoan filter pikeun meungpeuk alamat IP Pribadi

  • Buka tab 'Admin' di Google Analytics anjeun sarta klik 'kustomisasi atanapi Ngalaporkeun' ikon dina luhureun tab Anjeun.
  • Tingali ikon Google Analytics anjeun 'Harta' tur pilih 'Témbongkeun' tab
  • Jieun tempoan anyar kalayan ngaran anyar tur nyetel hiji zone waktu anyar
  • Buka view saringan anjeun sarta ngahasilkeun filter anyar sejen, sarta ngaranan eta 'ngaluarkeun IPS'
  • Ngaran tipe filter anjeun 'tos siap pake' tur pilih tujuan anyar. Dina hal ieu, milih 'lalulintas ti alamat IP dipikawanoh.'
  • Pindah ka kotak ditampilkeun hareup tur pilih 'nu ngandung.'
  • Eusian dina rentang IP dina kotak nu disadiakeun di handap na make data Anjeun kauninga tadi lalulintas internal
  • Klik di 'Simpen' ikon nepi ka rengse prosés

Saatos maké filter pikeun meungpeuk na ngaluarkeun lalulintas internal, referrer spam, sarta Alamat IP individu ngawas parobahan anjeun salaku hasil nu sadar jeung dihasilkeun sanggeus dua atawa tilu poé. Sateuacan nyaring data anjeun, mertimbangkeun nyimpen data berharga anjeun ka tempoan standar ulah kaleungitan informasi berharga sanggeus messing up jeung prosés meungpeuk. Google Analytics geus of teuing pitulung ka boga bisnis jeung marketers online. Asup ka Google Analytics anjeun jeung nerapkeun léngkah di luhur-didaptarkeun pikeun meungpeuk alamat IP na CIDR mangaruhan kinerja situs anjeun.

November 28, 2017