Back to Question Center
0

Semalt Ahli: Kumaha Ka Hapus Spam Comments Dina WordPress?

1 answers:

komentar Spam aya masalah utama pikeun webmasters na blogger. Lamun geus ngembangkeun hiji blog WordPress atawa loka, Anjeun bisa jadi wawuh jeung anceman ieu sareng bisa hoyong pupus sarta nyegah komentar spam. Aya rupa-rupa panyalindungan spam comment na parabot pertahanan tur plugins online. Sababaraha urang sacara manual ngahapus eta komentar, sedengkeun batur install plugins atawa program relevan.

Jack Gedang, hiji ahli luhur ti Semalt , elaborates didieu dina sababaraha tips mantuan hal ieu - traktori rehvi parandus.

Akismet Aryani Spam PACARAN:

Dina ayeuna, Akismet teh pangalusna spam comment bajoang online. jaba wordpress jeung blog geus dipasang sacara standar, sarta Akismet ngagunakeun rupa algoritma digabungkeun jeung masarakat dijieun database uninga nu komentar anu palsu jeung spam na nu leuwih nu sah. Pikeun ngaktipkeun Akismet dina loka WordPress, anjeun kudu indit ka aréa plugins tur klik tombol Aktipkeun. Sakali Akismet diaktipkeun, Anjeun bakal ningali yén komentar spam diarahkeun ka wewengkon Panel Komentar nu hartina memang maranehna moal nembongkeun up on blog anjeun atanapi ramatloka. Unggal komentar geus ngaliwatan Akismet net, sarta informasi gunana ieu otomatis ditambahkeun kana databés komunitas-dijieun na.

Mun anjeun teu hoyong nganggo plugin WordPress ieu, aya sababaraha léngkah anu janji pikeun nyegah chunk badag ti irritating maneh na nuliskeun bagian komentar pending..

1. Bulk Pupus Spam Komentar:

Lamun geus narima ton komentar spam, ieu waktos dihapus sakabéh aranjeunna sarta nyegah kadatangan maranéhanana di hareup. Pikeun ieu, anjeun bakal kudu nuturkeun ieu lengkah basajan:

  • Pasang Hapus keur ditangguhkeun Komentar plugin dina situs WordPress anjeun
  • Pindah ka Comments -> Hapus keur ditangguhkeun Komentar aréa tur klik Hapus keur ditangguhkeun Komentar tombol
  • plugin ieu bakal ngahapus sagala komentar hartina jeung sia dina hiji lebet

2. Nambah Daptar Konci Blacklist Comment:

Éta waktos keur mencegah komentar spam hareup ti ngasupkeun situs anjeun sarta irritating maneh:

  • Buka WordPress Aryani Blacklist Konci berkas on dasbor WordPress anjeun
  • Salin nafsirkeun dipikawanoh tur kanyahoan konci spam
  • Dina dasbor WordPress anjeun, buka Setélan - aréa> Diskusi paste pamadegan konci di wewengkon Comment Blacklist
  • Simpen parobahan sateuacan nutup jandéla anjeun

3. Tweak nu Setélan WordPress:

setélan sawala ngeunaan blog WordPress bisa tweaked sakumaha per sasuai ka nu Anjeun. Anjeun oge bisa nganonaktipkeun aréa Bewara tur meunangkeun leupas tina komentar spam instan.

4. Paké Akismet-kawas Anti Spam plugins:

Ngan kawas Akismet, WordPress boga puluhan plugins anti spam meunang benefited tina. Paling jalma plugins bébas tur bisa mantuan anjeun meunang leupas tina komentar gunana dina jangka waktu nu moal. Pastikeun Anjeun geus diropéa plugin anjeun sarta diganti deui ku versi anyar lantaran dina spammers jeung hacker salawasna néangan téhnik anyar jeung cara aya lepatna angka nu gede ngarupakeun loka. API plugin jalan persis kawas Akismet sarta bisa dipasang ti wewengkon plugin Diréktori.

Kacindekan - Anjeun rengse:

Masang plugin anu henteu teuing tangguh, sarta loba jelema bogoh ka jalan Akismet ngurus komentar spam. Tambih Deui, plugin ieu lightweight, nawarkeun kavling fitur, sarta mangrupakeun bébas ngagunakeun.

November 30, 2017