Back to Question Center
0

Semalt Ahli ngahartikeun 6 Tipe penting dina SEO Pakakas Pikeun 2017

1 answers:

Anjeun tiasa make rupa parabot keur naekeun kekecapan anjeun pamasaran digital strategi. parabot ieu bisa mantuan Anjeun marios kualitas eusi anjeun, dijujut rencana pamasaran jeung ngatur Tumbu diantara hal lianna.

Frank Abagnale, anu Palanggan Kasuksesan Manager of Semalt , nyokot katingal a didieu di rupa parabot SEO anjeun kedah ngalaksanakeun kampanye pamasaran suksés di 2017.

Rupa-rupa parabot SEO

Aya genep jenis utama parabot SEO anjeun tiasa nganggo, loba ngalakukeun sababaraha pancén - area fitness all'aperto. Sababaraha bébas. Anjeun kedah mayar batur, jeung nu lianna bisa categorized salaku parabot SEO freemium. Éta sadayana maénkeun peran dina ngaronjatkeun pamasaran anjeun, aranjeunna:

1. parabot SEO teknis

ieu mantuan Anjeun ngajajah tungtung deui loka anjeun, tingali kumaha gawéna sarta manggih kaluar isu naon nu peryogi ngalereskeun. parabot teknis datangna dina rupa-rupa, sarta aya henteu tunggal kabeh alat teknis buleud pikeun mantuan Anjeun nyieun situs anjeun beuki SEO friendly.

parabot SEO Téknis bisa ngalakonan audits teknis SEO, analisis link teknis, tés kaca web, Konci respon lulugu sarta cék XML sitemap.

2. Rankings Pakakas

Salaku nu karajinan strategi marketing, anjeun perlu terang dimana anjeun pangkat on metrics tangtu. Ieu tempat rankings parabot datangna dina. Éta némbongkeun Anjeun dimana situs anjeun ayeuna urutan pikeun sababaraha metrics kawas kecap konci na backlinks..

Jeung informasi ieu, anjeun bisa strategize na restrategize iraha anjeun nitenan ayaan atawa gagalna endeavors pamasaran Anjeun.

3. Keyword Analisis Pakakas

Lamun bisa pangkat ogé pikeun konci, eta hartina para nasabah anu ngetik queries patali Anjeun bisnis anu leuwih gampang jadi diarahkeun ka kaca wéb anjeun.

parabot keyword masihan anjeun data dina sabaraha mindeng istilah anu geus searched dina rupa mesin pencari. Anjeun tiasa naksir informasi jeung mutuskeun nu konci baris mantuan anjeun bisnis nedunan hadé dina hasil teangan organik.

4. Éféktivitas Pakakas eusi

Kandungan penting dina pagelaran SEO Anjeun. parabot efektivitas eusi evaluate kualitas eusi Anjeun dumasar kana faktor kayaning relevansi, readability, sarta optimasi pikeun mesin pencari.

parabot ieu ogé mantuan anjeun manggihan ideu eusi na nyieun strategi eusi anu bakal naekeun reputasi situs anjeun diantara prospek bari achieving kinerja SEO hadé kabéh buleud.

5. Link Lengser Pakakas

Sedengkeun anjeun pernah kudu disavow Tumbu, upami Algoritma pingguin Google penalizes Anjeun, Anjeun bakal kedah dipiceun sababaraha tumbu. Ieu bisa butuh loba waktu anjeun.

Anjeun oge bisa dipiceun Tumbu lamun maranéhna geus kapangaruhan ku serangan SEO négatip, atawa eusi anjeun numbu ka sababaraha situs nu négatip bisa mangaruhan ranking Anjeun. Anjeun bakal Fedi ku sésana dina buku alus Google.

6. Link Gedong Pakakas

Sedengkeun Google mangrupakeun ngalawan wangunan link, aranjeunna bisa mantuan ranking Anjeun. Ieu alatan tumbu téh diantara faktor ranking pangaruh nu mantuan Google mutuskeun situs anjeun dipercaya atanapi hiji otoritas ngeunaan konci atawa jejer nu tangtu.

Upami Sadérék eta katuhu, wangunan link kedah tina nilai gede pisan mun duanana pihak, salah reaps pahala tina eusi kualitas sedengkeun lianna raises kasadaran ngeunaan situs maranéhanana salaku hiji otoritas dina widang nu tangtu.

November 29, 2017