Back to Question Center
0

Semalt: Botnet Kagiatan jahat

1 answers:

Jack Gedang, anu Semalt Palanggan Senior Kasuksesan Manajer, nyebutkeun yén botnet bisa dicirikeun salaku kempelan atanapi hiji assembly alat internét-hubungkeun nu kainféksi atanapi anu dikadalikeun ku malware. Di handap ieu mangrupakeun alat nu bagerak, server, sarta PCS ngan nyebut sababaraha. Di sagigireun, pamaké alat anu biasana unaware serangan ieu. Pamilik bot ieu bisa ngadalikeun éta ngaliwatan Paréntah husus nedunan kagiatan jahat - best vps hosting service. Ieu kahontal ku:

  • Ngirim spams email - The boga bisa ngadalikeun eta pikeun ngirim sababaraha masif surat palsu ka sagala rupa alat
  • disebarkeun panolakan tina serangan jasa - Ieu overloads sistem kalawan loba requests sahingga sahingga inaccessible ka pamaké
  • serangan Credential-isina -. Ieu lolobana lumangsung ku pamaréntah sarta organisasi, nalika botnet meunang informasi rahasia kawas rinci kartu kiridit nu mantuan aranjeunna maok duit jeung uing hiji bisnis online

Sabaraha bot sangkan nepi botnet a?

Jumlah bot dina botnet a bisa rupa-rupa ti hiji botnet ka sejen nu gumantung kana lawan anu nyoba nginféksi hiji alat sasaran. Contona, DDoS serangan nu lumangsung dina bulan Agustus 2017, dipercaya asalna ti botnet yén ieu diwangun ku leuwih ti 75.000 bot..

A béda credential-isina serangan dina bulan Désémber taun ka tukang anu watekna gaduh ngeunaan 13,000 anggota na sanggup ngirim ampir 270,000 requests login palsu di sajam.

The Mirai Botnet

Saatos kapanggihna botnet ieu September 2016, sasaran serangan kahiji éta Akamai. virus ieu dijieunna tina dua komponén anu aya paréntah jeung kontrol puseur (CnC) jeung virus sorangan. Mirai ngandung sapuluh vektor serangan. Kode na infects alat kirang atanapi kirang ditangtayungan, sarta bisa mangaruhan rébuan alat aman tur kadalikeun aranjeunna nedunan serangan DDoS.

CnC ngamungkinkeun lawan pikeun ngadamel panganteur garis paréntah basajan sahingga sahingga eta sangkan vektor serangan husus. Ieu waits dugi bot nu bisa mawa balik éta Kapercayaan kapanggih na dipaling jeung eta perkara migunakeun Konci ieu nulungan ka nyieun bot anyar.

The PBot Malware

botnet ieu dipaké pikeun mantuan lawan nyandak ngaliwatan mesin kainféksi na sahingga ngalakukeun hal ngabahayakeun sarta serangan kawas dos atanapi PortScanning. A botnet PBot dijieunna tina sajumlah leutik titik sanggup generating tingkat signifikan tina serangan.

Ngajagi sistem Anjeun ngalawan botnets

Geus vital ngartos naon botnet téh jeung kumaha gawéna ku kituna anjeun bisa ngajaga diri anjeun tina eta. botnet bisa datang nepi ka sauntuyan serangan, sarta masing-masing sahijina bisa butuh anjeun datang nepi ka hiji tipe béda panyalindungan. Anjeun tiasa meunang panangtayungan ti Akamai, nu nawarkeun maneh rupa leyuran kaamanan awan pikeun mastikeun yén anjeun teu korban lampah jahat botnet urang.

November 29, 2017