Back to Question Center
0

Semalt: Media Sosial Spam Kudu Anjeun Apal Ngeunaan

1 answers:

Spam nyaeta grup unsolicited jeung nyimpang tina seratan dikirim ka angka nu gede ngarupakeun pamaké internet. Spammers make téhnik béda pikeun nyebarkeun spam sakumaha maranéhna rék pamaké bubu di serangan phishing, malware, sarta program affiliate. Artem Abgarian, anu Semalt Palanggan Senior Kasuksesan Manajer, nyebutkeun yén utamana spam ieu dipaké salaku sumber komunikasi, tapi ayeuna eta geus dicokot hiji formulir serius jeung kudu gotten leupas tina sakumaha mimiti jéntré - 1 para n banco de dados postgres. Di sagigireun duanana spam email na sosial média spam masalah nyebar nu bisa dibagi kana lima tipena béda:

Propil média sosial palsu na rekening:

palsu rekening média sosial sarta propil mangrupakeun hiji konci pikeun spamming. Hacker nyieun kavling Facebook jeung Twitter propil, lolobana kalawan ngaran sarta pics tina katresna ka mamingan saloba pamaké jéntré. Éta rék mangtaun credibility na pisibilitas pikeun situs sorangan jeung neangan nu trapped dina loba cara. Éta bisa pretend janten selebriti, pulitisi, inohong masarakat, atawa cricketers, sarta rék resep tur babagi tulisan maranéhanana.

Seratan PCplus:

seratan PCplus aya seratan nu ngaranna sarua atawa téks nu dikirim ka kavling nu média sosial sakaligus..Sababaraha spammers nyieun rekening palsu sarta masangkeun duplikat seratan dina interval nu sarua. Aranjeunna boh rék nyieun hiji mess pikeun pamaké sah atanapi hoyong mamingan batur kalawan nawaran maranéhanana sarta Tumbu affiliate. Pamakéan seratan média sosial bulk dimimitian dina 2009. waktos Éta, sababaraha situs web spam maturan jobs tricked pamaké pikeun percanten yen propil na situs maranéhanana éta asli.

Tumbu jahat:

Tumbu jahat anu nyebarkeun di internet ngaliwatan média sosial, sarta hacker atanapi spammers Tujuan ngarugikeun, ngaruksak atawa mislead loba situs web atawa alat. Lamun anjeun klik salah sahiji Tumbu jelema, anjeun bisa jadi dialihkeun ka profil Twitter, Google+ atanapi Facebook anu boga nganggur teu jeung legitimasi. Kanyataanna, pamaké anu kapaksa klik pamadegan Tumbu jahat jeung hacker nyebarkeun malware dina média sosial maok informasi pribadi tur rinci bank.

Ulasan curang:

Rupa-rupa produk jeung jasa anu keur dijual di internet, jeung tempat paling populér pikeun ieu média sosial, tangtu. Hanjakal, anjeun teu salawasna meunang produk Anjeun nempo di pic, sakumaha hacker saukur mayar pamaké pikeun ulasan positif. prakték sapertos ngamungkinkeun fraudsters online ngajual beuki loba produk na nyieun bisnis maranéhanana mekar.

Eusi teu dipikahayang:

Teu aya situs média sosial hayang pamaké -na pikeun babagi eusi teu dipikahayang tur kaleuleuwihan; éta ogé anu mangrupa spam anu hade ogé pikeun spammers na teu mangpaat keur merek na organisasi sah. Kanyataanna, loba tulisan nyimpang téh dilaporkeun ka Facebook, sarta loba kaca na propil anu Cicing turun pikeun babagi barang teu dipikahayang unggal detik. Ieu kalakuan klik-baiting nu kudu gotten leupas tina sakumaha mimiti jéntré.

November 30, 2017