Back to Question Center
0

Semalt: Naha Komentar Spam Dupi Bad & Kumaha Ka Identipikasi eta?

1 answers:

Lamun boga ramatloka bisnis atawa blog, nu Chances aya nu baris sapatemon masalah komentar spam. Beuki kawentar blog anjeun janten, beuki spam komentar eta kamungkinan pikeun nampa. Hanjakal, aya nanaon leuwih ti meunang frustasi atanapi masang sababaraha plugins meunang leupas tina komentar spam.

Comments, Pingbacks, sarta Trackbacks:

Sateuacan urang buka salajengna, Frank Abagnale, hiji ahli luhur Semalt, ngécéskeun didieu beda antara 3 istilah ieu:

Komentar - The komentar anu dijieun lamun bot atawa manusa ngagunakeun aréa comment ti blog anjeun pikeun nganyatakeun gagasan atawa pikiran na.

Pingbacks - The pingbacks nu dijieun sacara otomatis sawaktos jalma numbu pos Anjeun deui ramatloka sorangan.

Trackbacks - trackback mangrupa iber manual ku spammers yén maranéhna geus pencét blog anjeun sarta dijieun hiji prosés otomatis mun ngairitasi anjeun kalawan komentar spam - bluebook value for boats.

Hanjakal, trackbacks, pingbacks, sarta komentar anu kabeh ngabahayakeun ka ramatloka anjeun, jeung anjeun kudu neangan leupas tina éta dina biaya sagala.

Naha komentar spam bad?

Sababaraha webmasters na blogger nyobian inflate jumlah koméntar sarta tetep nyatujuan aplikasi nu komentar aranjeunna neangan janten sah. Aranjeunna ulah malah teu terang yén komentar spam geus ngahontal blog maranéhanana sarta bade nyieun masalah keur maranehna.

Google jeung mesin pencari séjén anu cracking handap dina Tumbu goréng..Teu kaasup situs na blog kalawan kualitas-low atanapi Tumbu goréng, tapi ngawengku sakabéh jenis situs web anu coba mun nyieun tumbu sorangan dina bagian comment. Google henteu resep blog atanapi situs web sareng kavling komentar ngandung backlinks ka situs web lianna.

komentar Spam némbongkeun kurangna moderation jeung pamahaman. Ieu leres yén komentar spam ngabuktikeun yén anjeun boga kakurangan pamahaman na anu bisa sedeng nu komentar leres. Contona, lamun boga ramatloka téhnologi sarta tampa petunjuk komentar patali kandaraan atawa pangajaran, Chances aya nu batur ieu nyobian ninggalkeun Tumbu na deui di wewengkon comment anjeun sarta ieu naon kudu ngaropéa.

datang anjeun bakal leungit iman di produk Anjeun atawa jasa. Eta hartina lamun batur clicks dina Tumbu di wewengkon comment na ieu dialihkeun ka hal kaluar tina konteks, anjeunna bisa leungit kapercayaan-Na dina brand anjeun sarta moal meuli produk anjeun sarta jasa di hareup.

Kumaha mun Identipikasi Spam Komentar?

Éta tangguh pikeun nangtukeun komentar spam, sarta sababaraha blogger na webmasters saukur bakal approve angka nu gede ngarupakeun komentar unggal poe. Tapi anjeun bisa tega dina pikiran hal di handap ieu:

Naha rék pamiarsa anjeun pikeun klik dina hal Nu nyimpang? Lamun henteu, mangka anjeun kudu approve nu komentar yen ulah milik artikel anjeun na gaduh nganggur teu jeung jejer Anjeun. Alternatipna, Anjeun bisa nyabut Tumbu ka situs web dina eta komentar, ngédit éta saeutik tur meunangkeun éta disatujuan.

Ngaran nyata jeung ID email kudu dipariksa bari nyatujuan komentar. Pastikeun jalma geus dipaké sababaraha kecap konci dina komentar, tapi aya teu kudu isina keyword. Keur kitu, Anjeun bisa masang hiji plugin SEO Spammer.

Geus komen patali atawa husus pikeun pos anjeun? Anjeun kedah leres parios deui lamun komen pakait jeung artikel anjeun atanapi henteu. Aya kedah tetep nyatujuan angka nu gede ngarupakeun komentar lamun maranéhna teu milik situs anjeun atanapi blog.

Lamun datang ka nyukcruk komentar spam, anjeun ngan kudu tega dina pikiran nu titik di luhur, jeung anjeun kudu alright. Sababaraha jaba jeung blog nganggo plugins husus pikeun meunang leupas tina spam komentar, kayaning Akismet.

November 30, 2017