Back to Question Center
0

Semalt: Naon Ratware? Conto vivid Of Ratware Mailout Messages

1 answers:

Ratware mangrupakeun tipe email spam anu dibangkitkeun, automates sarta ngirimkeun malware liwat teks na kantétan surélék. program husus ieu dipaké ku hacker profésional sarta spammers mun pummel angka nu gede ngarupakeun webmasters, blogger na pamaké email sareng surelek obnoxious. Aranjeunna Tujuan ka Ngaiklan pharmaceutics jeung bahan porno ngaliwatan ratware atanapi nyobian mamingan teh pamaké kana email phishing scam - ??????? ???? 100?100.

Michael Brown, nu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer, ngécéskeun yén ratware kadang falsifies atanapi spoof nu alamat sumber email ti nu éta bakal dikirim spam teh. The alamat surélék palsu mindeng ngolesan ID baé sah urang, frankjohn@microsoft.com misalna. alamat sumber ieu tanda nu geus diserang ku duanana ratware na spammers profésional.

Conto Ratware Mailout Messages:

The conto paling umum tina seratan ratware téh:

  • Urang anu pangobatan nu kawentar tur parusahaan apoték (peddling pharmaceutics);
  • Geus narima éta Insta-Kisses ku Gamas Gomez (scam phishing ieu bakal maok informasi sénsitip Anjeun kayaning rinci kartu kiridit);
  • loba saabna Hot lesbian Girls hayang ngobrol jeung anjeun di Live Kaméra (peddling pornografi jeung bahan sénsitip);
  • Free 30 detik KPR video sadia di dieu (ieu wangun maling identitas);
  • Cep up na meunang di kabaran ku soulmate anjeun méméh éta telat (ieu pompa sarta dump email scam);
  • Geus narima 15 gambar luring anyar sareng video (scams phishing);
  • Dimana anjeun cicing atanapi dimana anjeun? (Eta oge wangun peddling pornografi);
  • Kalolobaan affordable harga diobral di iPad sadia di dieu (scams phishing);

Naha nya ratware masalah?

Ratware biasana lumangsung nedunan rupa-rupa pancén. Firstly, éta nyambung ka server internét anjeun atanapi koneksi swasta jeung nyokot leuwih sistem surélék anjeun sacara permanen. Bréh, eta ngirimkeun kaluar rupa surelek ka nyatu pamaké dina waktu anu pohara pondok ngagunakeun komputer ngabajak. Thirdly, éta disconnects sambungan internét anjeun nedunan sababaraha kagiatan jahat cicingeun. Kaopat, eta repeats lampah na sakali atawa dua kali sapoé tanpa letting anjeun terang yen spammers anggo sistem komputer.

Dimana atuh ratware meunang alamat surélék anjeun?

hacker jeung spammers profésional geus nimukeun rupa téhnik pikeun nembus Gajah Mungkur email pribadi Anjeun, tur Tujuan maok data pribadi anjeun sarta transper duit Anjeun tina salah sahiji akun bank ka nu sejen. Aranjeunna boh ngalebetkeun virus / malware kana sistem Anjeun atawa ratware liwat surelek curiga. Biasana, ratware meunang diasupkeun dina alamat surélék urang di opat cara:. Dipanén daftar, daftar kamus, daftar pasar hideung, sarta daptar scam unsubscribe

Kumaha meunang leupas tina ratware? Nyaeta aya software nungkulan eta?

Hanjakal, anjeun boro bakal manggihan naon alat anti ratware di internet sakumaha aranjeunna malware anu kuat sarta teu bisa dicegah kalayan program biasa atawa parabot. Najan kitu, para ahli geus nyieun sababaraha produk na aplikasi nu cicingeun meta dina ratware tur mastikeun kasalametan anjeun. program anti ratware ieu téh dijual kalawan harga beurat, antara pihak jujur ​​tur teu bisa diakses dina situs web software biasa. Salaku program anti ratware téh légal jeung di paménta tinggi, anjeun bakal kudu mayar hal ti $ 100 ka $ 5,000 mun boga aksés sarta meunang leupas tina ratware ka extent.

November 30, 2017