Back to Question Center
0

Semalt Ngajelaskeun Naha Anjeun Kudu Hindarkeun ngaklik "unsubscribe" Dina The Spam Polder

1 answers:

Urang sadaya meunang kavling surelek dihoyongkeun tur bangor unggal dinten, sareng beberesih atawa nyaring éta ku ngaklik on tombol unsubscribe teu cukup. Sababaraha surelek narima bisa ngandung tumbu curiga yen pas jadi masalah badag pikeun anjeun. Chances aya nu bakal mungkas nepi méré spammers kavling informasi ngeunaan anjeun, kayaning rinci anjeun kartu kiridit, PayPal ID, ngaran pamaké, sandi, alamat imah, angka kontak jeung alamat bisnis Anjeun. Ogé, anjeun bisa nyadiakeun sareng kasempetan pikeun nginféksi sistem Anjeun kalawan malware jeung virus - web apps development company. Tangtu, moal unggal jalma anu ngirimkeun anjeun hiji email mangrupakeun scammer atanapi hacker. Lamun nyaho ngirim ka pribadi na yakin yén anjeunna / baé dipercaya, Anjeun tiasa aman kabuka sarta maca surelek na on nu rutin.

Di dieu, Max Bell, anu Semalt Palanggan Kasuksesan Manajer geus disebutkeun alesan naha unsubscribing ti buletin atawa surelek promosi tiasa ngabahayakeun ka anjeun:

1. Geus dikonfirmasi alamat surélék anjeun ka hacker teh:

Kalolobaan jalma teu terang yen ku ngaklik on yén tombol unsubscribe tiasa bahaya pikeun aranjeunna lantaran mastikeun ka hacker eta alamat surélék disebut duanana aktif sarta sah. Contona, lamun hiji ngirim ieu aub dina nyebarkeun malware di internet jeung anjeun geus diklik dina / na link nya ku kasalahan, anjeunna / manehna bakal dibere nyaho yen ID anjeun aktip jeung anjeun rutin pariksa surelek Anjeun. Bagian awon éta kiwari anjeun bakal nampa kavling surelek ti spammers, anu rék trik..

2. Anjeun némbongkeun minat dina nawaran maranéhna:

Saatos klik yén tombol unsubscribe, anjeun bakal ngantep spammers nyaho yén anjeun geus maca surelek maranéhanana sarta mangrupakeun museurkeun nawaran maranéhanana. Dina kasus eta, aranjeunna bakal tetep ngirim anjeun beuki loba pesen kalawan nawaran leuwih. Maca surelek maranéhanana sarta muka kantétan maranéhanana baris jadi dipikabutuh pikeun anjeun. Upami teu kitu, aranjeunna bakal ngancem anjeun nyebarkeun rinci swasta anjeun dina internet. urusan naon éta téh duit Anjeun, tur maranéhna malah bisa pretend jadi putri asing na nanya keur pitulung.

3. Anjeun bisa jadi teu nampa surelek ti babaturan Anjeun tur kulawarga:

hacker atanapi spammers bisa ngawatesan alamat surélék anjeun pesen sorangan; eta hartina nu moal bisa nampa surelek ti babaturan, nasabah, sarta anggota kulawarga Anjeun. Éta pisan sababna naha maneh kudu mikir thrice saméméh ngaklik on yén tombol unsubscribe sabab Chances aya nu maranéhna bakal dikirim Anjeun malware, tricking ID email anjeun pikeun nampa surelek sorangan sagala waktos jeung ngahulag datangna surelek ti bunderan Anjeun.

Kacindekan

Hayu atuh didieu ngabejaan Anjeun yen ngaklik on yén tombol unsubscribe tiasa curang jeung alamat surélék anjeun moal dikaluarkeun tina daftar spammers '. Najan kitu, anjeun tiasa nuturkeun léngkah ieu nyegah surelek maranéhanana ti irritating anjeun hareup: Verify alamat surélék nu spammer sarta ulah klik yén tombol unsubscribe lamun hiji email geus anjog di folder Spam Anjeun. Candak ukuran instan tur masang hiji program anti malware. Ngundeur program saperti ti internet pisan gampang.

November 30, 2017