Back to Question Center
0

Semalt: Tips Dina Kumaha Ka Nyegah Comment Spam Dina WordPress anjeun

1 answers:

lawan perhatian panongton anjeun sarta boosted Dursasana pamaké téh tina uttermost pentingna lamun datang ka pemasaran. Pentingna comment bagian dina ramatloka anjeun teu bisa dipaliré. Ku bagian comment, anjeun tiasa gancang mimitian paguneman online jeung nganalisis eupan balik konsumén 'sacara real waktos.

Andrew Dyhan, hiji ahli ngarah tina Semalt , hususna di dieu naon nu peryogi kauninga ngeunaan Askimet.

Sanggeus masang WordPress on jaba, klien meunang Askimet salaku salah sahiji fitur baku - blue book value limousine. Sajumlah hade konsultan pamasaran installs WordPress tapi gagal pikeun aktif fitur Askimet. Blocking jeung ngahulag spambots mangrupakeun tugas do-eta-diri nu bisa gancang ngaéksekusi on desktop lokal Anjeun.

Encountering comment spam dina ramatloka anjeun teu senang. Askimet ieu dimekarkeun sarta dirancang ku pendiri WordPress '. Askimet mantuan konsultan marketing pikeun nandaan na ngaidentipikasi komentar spam. Saatos characterizing na identifying comment spam, Askimet layanan web tulisan nu komentar atas nama marketers. Mertimbangkeun lalaki Aplikasi Anjeun Programming Interface (API) konci jeung nganalisis komentar spam anjeun dina dasar mingguan.

The Antispam Bee

Antispam nyiruan téh salah sahiji plugins luhur-rengking nu mantuan nyegah spam comment di WordPress. Saatos ngaktipkeun nyiruan Antispam, taya tanda up diperlukeun. nyiruan Antispam ngagunakeun data anti spam cara analisa komentar. Antispam nyiruan ogé cek interval dina nu datang posting komentar. Mun hiji klien poténsi mintonkeun komentar langsung saatos pos a ieu diunggah, istilah Antispam nyiruan kaliwat salaku spam comment WordPress..

The ReCaptcha verifikasi

Ogé kawanoh salaku Google Captcha, ReCaptcha mantuan marketers mun Captcha log di kecap akses, komentar jeung Kapercayaan pendaptaran. Google Captcha merlukeun tungtung-pamaké pikeun ngonfirmasi identities saméméh maranéhna bisa ngakses ramatloka a. Ieu geus salah sahiji solusi anu pangalusna dipaké ku marketers pikeun nyegah sarta meungpeuk spam WordPress.

Pertimbangkeun masang sarta ngaktipkeun nu plugin tetep bade. Ngabuktoskeun kaaslianana formulir Anjeun pikeun ménta hasil mangpaat. Pikeun nguji naha komentar ieu loading on ramatloka WordPress anjeun, kaluar na coba ngirimkeun komentar.

nganonaktipkeun Trackbacks on WordPress anjeun

A sababaraha taun ka tukang, trackbacks anu ilahar dipake ku marketers eusi na blogger komunikasi. Kiwari, spammers anggo trackbacks masangkeun spam dina loka WordPress. Nungkulan jenis ieu spam WordPress, mertimbangkeun nganonaktipkeun trackbacks dina situs anjeun.

Pikeun nganonaktipkeun trackbacks dina situs WordPress anjeun, buka rekening 'Setélan' teras klik dina pilihan 'Diskusi'. Klik pilihan nu di handapeun 'trackbacks na pingbacks' pikeun mareuman pingbacks na trackbacks tina ngajalankeun dina situs anjeun. spam WordPress ogé bisa ditumpurkeun sacara manual per pos. Klik tab éta 'Diskusi' pikeun mareuman pingbacks on tulisan nu tangtu.

Angkat Nofollow link ti komentar

Lamun geus maké link no-nurutan tina komentar anjeun, mertimbangkeun nyoplokkeun aranjeunna. Dina kalolobaan kasus, webmasters na marketers mungkas nepi lalaki penalized ku Google alatan unggah tina kualitas lemah sareng komentar Spammy.

Mareuman komentar on tulisan heubeul anjeun

spam WordPress tiasa pisan infuriating. Upami Anjeun gaduh kompilasi tina komentar kaliwat dina situs anjeun, mertimbangkeun ngarobah kaluar komentar on tulisan heubeul Anjeun. Buka 'Setélan' teras klik dina 'Diskusi' dina Setélan comment ramatloka anjeun pikeun nutup komentar on eusi nu ieu dipasang loba sababaraha taun ka pengker.

Pikeun sababaraha taun katukang, spam WordPress geus perhatian signifikan pikeun webmasters na blogger. Ulah ngantep comment spam uing kampanye online Anjeun. pangaluyuan na plugins Paké WordPress 'pikeun nyegah comment spam dina ramatloka anjeun.

November 30, 2017