Back to Question Center
0

Tanya Semalt Ahli: Kumaha pikeun meungpeuk Traffic internal Jeung Tag Manajer Google?

1 answers:

lalulintas Rohangan ieu dubiously digambarkeun salaku "wawakil anjeun", "individu sabenerna deukeut brand Anjeun", "division iklan Anjeun", "proofreader web Anjeun".

Dina artikel ieu, Michael Brown, nu ngarah ahli ti Semalt , bakal nerangkeun dua strategi nu ngajelaskeun nurun ieu aktivitas jero ngamangpaatkeun (umumna) Google Tag Manager.

Aya dua strategi:

1) didatangan URL.

2) ékstraksi IP.

Kadua deukeut boga kaunggulan jeung kalemahan maranéhanana.

Lamun populasi umum anjeun perlu dilebetkeun kana aktivitas internal Anjeun nu salawasna pindah, ngagunakeun hiji campuran gadget kaluar na tentang, atawa nu hese neangan ngan ku ngamangpaatkeun hiji wates Alamat IP, Anjeun kudu ngagunakeun strategi primér - exemplaire fiche de paie.

ékstraksi IP merlukeun anjeun boga alamat IP hususna dina tinimbangan nu kudu sapotong. Ieu pilihan pangalusna pikeun aktivitas nu dimimitian ti spot cicing, sarupa jeung struktur kantor atawa sistem.

Téhnik 1: Tingali URL

Kuring sabenerna kawas téhnik ieu, saprak éta sagemblengna samping customer, teu kudu sagala Kamampuh ngaropéa atawa panganteur programming luar nyaéta panggero cageur alamat IP. Méré hiji kaluar pikeun wawakil anjeun atanapi klien, dina kasempetan kaluar yén maranéhna hayang bisa diurus lalulintas saperti di luar.

Hiji parameter yen eta perlu, notwithstanding, éta di jero lalulintas anjeun damel pastikeun ngagunakeun URL unggal waktos aranjeunna didatangan ramatloka anjeun.

ngagunakeun a revamp URL (luhureun tip)

Dina ati kasempetan nu manggihan yén ngamangpaatkeun parameter panalungtikan URL nyaeta dreary, anjeun halah ngonpigurasikeun hiji server-sisi redistribution 301 na make a subdomain atanapi URL kasombongan nungkulan redirection nu.

Téhnik 2: ékstraksi IP

A pendekatan nonjol ka ngasingkeun jero lalulintas ti aktivitas luar téh keur ngagunakeun alamat IP customer urang. Téhnik nu paling lega dipikawanoh nyaéta pikeun ngagunakeun Google Analytics has highlights ngayak ngaliwatan sagala IP condong anu jero extent siap pake.

Buku Ieu keur commenting on lalulintas interior, teu keur misahkeun eta, jadi Anjeun bakal jadi mariksa alamat IP customer urang ngalawan rupa predetermined, sarta lamun aya kasaruaan, anjeun bakal ngirim data ieu ku cara maké platform custom.

cageur sarta ngolah IP ngamangpaatkeun JavaScript

Dina kasempetan kaluar nu teu bisa ngagunakeun scripting server-sisi atawa PHP, anjeun tiasa ngagunakeun JavaScript. Sagala hal dianggap, anjeun moal bisa, dina kanyataanana, settle IP customer ngamangpaatkeun ngan JavaScript. Anjeun kudu ménta pikeun IP tina hiji sumberdaya luar.

Kirim dimension custom kalawan loka mangga buka tag

Naon deui, di lila tukang, urang bade ngahontal objék tungtung petualangan burdensome ieu. Ieu kasempetan gede pikeun ngaluyukeun situs anjeun nganjang tag, kalawan tujuan anu eta incorporates data ngeunaan diurutkeun gerak hiji sudut pandang custom.

November 29, 2017